середа, 18 липня 2012 13:50

Дизайнер вишиванки для Мадонни приховує ціну костюму

Автор: Фото надані Оленою Буреніною
  Оригінальна вишиванка буде ще легшою за прототип
Оригінальна вишиванка буде ще легшою за прототип

"Корсет є візитівкою Мадонни. Вона любить ним підкреслювати фігуру, - каже київський дизайнер Олена Буреніна. Її костюм переміг у конкурсі "Вишиванка для Мадонни", який провели Ukrainian Fashion Week та організатори концерту американської співачки у Києві. Стилізовану вишиванку з чорним узором на рукавах подарують Мадонні під час перебування в Україні.

"Традиційна вишиванка по концепції не в'яжеться з образом Мадонни. Вона немає нічого спільного з сексапільністю. Мадонна сексуальна, сильна особистість. Навіть, якщо її одяг жіночний, він має гостроту у стилі, - розказує Буреніна. - Блузку пошили з шовкової органзи. Рукава невагомі, як пушинка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна вимагає білі троянди всюди

Місяць працювали над костюмом, у якому вийшла модель під час фіналу конкурсу. Він відбувся 13 липня у столичному клубі Olmeca Plagе.

Автор: Фото надані Оленою Буреніною
  Буреніна зробила вишиванку для зірки гострою, але й елегантною
Буреніна зробила вишиванку для зірки гострою, але й елегантною

"Костюм, який усі бачили — це прототип. Оригінал буде конкретно для Мадонни. Його ніхто до цього не вдягатиме, бо співачка у цьому прискіплива. Костюм буде набагато вищого рівня по якості та коштовності матеріалів. Робота дуже дорога. Про ціну не скажу. Коли дехто не може купити хліба, це може дратувати людей. Оригінальний костюм на стадії пошиття. В інтернеті дізналася розміри співачки, ріст, пропорції. Переживаю, бо невідомо, якої давності дані. Молимося, щоб усе підійшло. Частково матеріали еластичні, можуть розтягуватися. Завдяки защіпці через усю спину, одягається легко. Мадонні буде зручно рухатися в одязі на сцені".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мадонна зняла свій новий кліп на автозаправці в Італії

Під час роботи над вишиванкою дизайнер увесь час слухала записи Мадонни та дивилася відео з нею. Каже, намагалася максимально перейнятися образом.

"Я завжди захоплювалася Мадонною, її енергетикою та харизмою. Упевнено можу назвати себе її фанатом. Це мрія мого життя — працювати з зіркою. Поки залишається відкритим питання вручення вишиванки. Організатори концерту повинні передати їй особисто в руки коробку. Чи буду при цьому присутня — невідомо".

Зараз ви читаєте новину «Дизайнер вишиванки для Мадонни приховує ціну костюму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі