Ексклюзиви
пʼятниця, 19 лютого 2021 18:26

Дім убивці зроблять готелем

Будинок убивці з фільму "Мовчання ягнят" продали на аукціоні за $300 тис. Розміщений у штаті Пенсільванія. Придбав директор одного з театрів в Нью-Йорку Кріс Ровен.

За сюжетом фільму "Мовчання ягнят", Ганнібал Лектер сидить у в'язниці. Допомагає агенту ФБР Кларисі Старлінґ спіймати маніяка Буффало Білла, який здирає зі своїх жертв-жінок шкіру.

Покупець вирішив, що дім не підходить для житла, тому відкриє готель за мотивами фільму.

"Я з гордістю можу сказати, що будинок Буффало Білла відкритий для жертв, я маю на увазі публіки, – каже Ровен. - Він просякнутий духом кіно, як ніхто інший. Зробимо інтерактивний музей".

Автор: CBS
  Кріс Роуен придбав будинок вбивці з фільму "Мовчання ягнят" за 0 тис. Відкриє тут готель та музей.
Кріс Роуен придбав будинок вбивці з фільму "Мовчання ягнят" за 0 тис. Відкриє тут готель та музей.

Ровен планує перетворити будинок на головну місцеву пам'ятку. У нього ще багато ідей: відтворити "майстерню" Буффало Білла, побудувати поруч з будинком басейн, оновити кухню і додати кілька ванних кімнат.

Локація з "Мовчання ягнят" – колодязь у підвалі, де маніяк замикав своїх жертв, – створена на знімальному майданчику, у будинку її немає. Ровен планує добудувати, викопавши яму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто в Україні стане новим Вакарчуком

Вийшов серіал за мотивами фільму "Мовчання ягнят" про Ганнібала Лектера. Має назву "Клариса". Розповість про агента ФБР Кларису Старлінґ. Її втілила Ребекка Брідс.

Оригінальний фільм "Мовчання ягнят" вийшов 1991 року. Увійшов у п'ятірку стрічок, які за всю історію існування "Оскару", перемогли в 5 основних номінаціях: найкращий фільм, режисура, сценарій, актор й актриса. Роль Клариси виконала Джоді Фостер, Ганнібала Лектера - Ентоні Гопкінс.

Зараз ви читаєте новину «Дім убивці зроблять готелем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі