Ексклюзиви
середа, 25 листопада 2020 00:45

Ді Капріо змусив режисера переписати сценарій

Ді Капріо змусив режисера переписати сценарій
Леонардо Ді Капріо знімається в стрічці Мартіна Скорсезе "Вбивці квіткового місяця". Зйомки відклали через втручання актора в написання сценарію. Через це Paramount Pictures продала фільм компанії Apple. Фото: Pinterest

Американський режисер Мартін Скорсезе працює над стрічкою "Вбивці квіткового місяця" за нон-фікшн 2017-го американського журналіста Девіда Гренна. Головні ролі виконують Роберт де Ніро та Леонардо ді Капріо. Мали почати зйомки в березні 2020-го, але останній змусив переписати сценарій.

"Я витратив 4 або 5 років на книгу "Вбивці квіткового місяця", яку має прочитати кожен. Вона чудова. Мій сценарій, думаю, точно відображає події в ній, - каже сценарист Ерік Рот. - Це історія про індіанців племені Осейдж, які населяли Оклахому. 1921-го випадково знаходять нафту. Американці хочуть знищити індіанців, щоб спокійно її добувати. Залишилось лише 184 поселенці. Їм на допомогу приходить герой.

Зйомки мали почати в березні, але взяли перерву через пандемію. До того ж Леонардо Ді Капріо хотів змінити дещо в сценарії, про що ми сперечалися. Він виграв половину суперечок, я - іншу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Леонардо Ді Капріо відзначає день народження. 6 знакових ролей оскароносного актора

Як пише The Hollywood Reporter, через втручання Ді Капріо Paramount Pictures продали стрічку Apple. У версії Рота, Ді Капріо зіграв би агента ФБР, який розслідує серію вбивств племені Осейдж. Актор ж хоче втілити племінника головного лиходія картини, який розривається між коханням та фінансовими махінаціями свого дядька. У студії Paramount Pictures це вважають похмурою та менш прибутковою версією.

Мартін Скорсезе та Леонардо ді Капріо співпрацювати в п'ятьох фільмах: "Авіатор", "Відступники", "Вовк з Волл-стріт", "Банди Нью-Йорка" та "Острів проклятих".

Ерік Рот - 75-річний американський сценарист. Отримав "Оскар" за "Фореста Гампа". Працював над стрічками "Загадкова історія Бенджаміна Баттона", "Страшенно голосно і неймовірно близько" та "Народження зірки".

Зараз ви читаєте новину «Ді Капріо змусив режисера переписати сценарій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі