понеділок, 10 вересня 2012 11:24

Деніела Крейга назвали кращим Бондом за всю історію

Автор: Фото: mport.bigmir.net/
 

Деніел Крейг зіграє Джеймса Бонда як мінімум у п'яти фільмах. Передбачається скоротити часовий розрив між випуском наступних частин. Крейг поки не давав коментарів, але раніше він говорив про те, що готовий зніматися в "бондіані" доти, поки цього хочуть продюсери.

Зйомки третьої картини "007 Координати Скайфолл" вже завершені.

Ресурс MI6 повідомляє, що з Деніелом Крейгом підписаний контракт ще на дві частини фільму про Бонда. З моменту виходу "Кванта милосердя" минуло чотири роки, у випадку з наступним фільмом цей термін буде скорочений до двох років. Дехто вважає, що такий графік буде дуже агресивним і може вплинути на художній процес, але поки творці кіносеріі обіцяють прем'єру наступної серії в кінці 2014 року. Деніел Крейг поки не давав ніяких коментарів з приводу роботи над новими частинами кіносеріі. За словами актора, найближчим часом він не планує брати участь в зйомках якихось проектів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриття Венеціанського фестивалю: Кейт Хадсон і Летиція Каста заінтригували відвертими сукнями

Нещодавно семиразовий виконавець ролі Бонда Роджер Мур назвав Крейга кращим актором, що зіграв британського спецагента. У коментарі The Telegraph знаменитий актор сказав, що дуже чекає вихід фільму "007 Координати Скайфолл":

"Деніел Крейг прекрасний актор. Виразно, він кращий, хто коли-небудь зіграв Бонда в кіно. Я вважаю, що в "007 Координати Скайфолл" буде набагато більше гумору, ніж у "Кванті милосердя", буду радий побачити цей фільм".

Тим часом, The Guardian пише про благодійний аукціон, на якому лотами, виставленими на продаж, буде реквізит з фільмів про Джеймса Бонда. Онлайн-аукціон буде проходити з 28 вересня по 8 жовтня. Серед лотів - костюми, зброя, запонки, різні спецпристрої, автомобіль Aston Martin і багато іншого. Знаменна подія приурочена до 50-річного ювілею першого фільму про Джеймса Бонда. Детальний розклад аукціону є на офіційному сайті Christie's.

Зараз ви читаєте новину «Деніела Крейга назвали кращим Бондом за всю історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі