Ексклюзиви
понеділок, 15 жовтня 2012 13:32

Деніел Редкліфф зіграв булгаківського лікаря

Деніел Редкліфф зіграв булгаківського лікаря

Британський актор Деніел Редкліфф разом з Джоном Хеммом (серіал "Божевільні") зіграють в серіалі за мотивами "Нотаток юного лікаря" Міхаїла Булгакова.

Ідея проекту з'явилася в лютому, коли Хемм був у Лондоні, рекламуючи серіал "Божевільні". Трансляцією у Великобританії займається компанія Sky Television. Її керівництво зазначило, що у своїх розмовах актор постійно повертався до Булгакова. Представники компанії зв'язалися з продюсером Клейліей Манфорд, щоб втілити проект Хемма.

Зірка "поттеріани" Редкліфф і Хемм зіграли одного і того ж лікаря - випускника московської медичної школи, якого направили працювати до провінційної лікарні. У випадку Редкліффа герой регулярно випробовує паніку, а в образі змужнілого чоловіка (Хемм) персонаж постає перед глядачем мудрим і досвідченим медиком. "Він - уособлення всіх неврозів юного лікаря, він - голос у його голові", - пояснює Редкліфф.

Деніел Редкліфф давно захоплювався творчістю російського письменника. Про це він розповідав ще в лютому, коли приїжджав до Москви на підтримку "Жінки в чорному": "Якщо вибрати один фільм по російській класиці, в якому я хотів би знятися, то це безперечно" Майстер і Маргарита", - казав актор, уточнюючи, що бачить себе Котом Бегемотом.

Прем'єра чотирисерійного проекту запланована на грудень цього року.

Зараз ви читаєте новину «Деніел Редкліфф зіграв булгаківського лікаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі