понеділок, 22 серпня 2011 13:52

"Гарі Поттер" знайшов наречену на знімальному майданчику
6

Британський актор Деніел Редкліф, виконавець головної ролі у фільмах про Гарі Поттера, має намір одружитися.

Про стосунки Редкліфа й дівчини на ім'я Розан Кокер стало відомо минулого тижня. Як повідомляють британські ЗМІ, один з друзів пари сказав, що "вони без тями один від одного" і що "Деніел хоче одружитися з нею".

22-річний актор познайомився з ровесницею в 2007 році під час роботи над однією зі стрічок про пригоди чарівника Гарі Поттера. Тоді дівчина займала посаду асистента продюсера картини.

Батько Розан, Малкольм, сказав, що повністю схвалює вибір дочки.

"Розан брала участь у роботі над останніми трьома фільмами про Гарі Поттера, тому вони з Деніелом знають один одного вже досить давно, але зустрічаються трохи більше року. Я спілкувався з Деніелом, він дуже приємний молодий чоловік, - розповів Малкольм журналістам. - Я знаю , що вони ведуть далеко не буденний спосіб життя. Але вони поділяють багато радісних моментів, чого ще можна побажати у їхньому віці? Хто знає, чим закінчаться їхні стосунки? Вона все ще живе в Лондоні, а він часто їздить у Нью-Йорк, але вона хоче продовжити свою кар'єру й завершити все, що було заплановано ".

Пара цілий рік тримала свої взаємини в таємниці від публіки з тієї причини, що Деніел Редкліфф повинен був зберігати образ "юного" чарівника для роботи в кіно.

?

Зараз ви читаєте новину «"Гарі Поттер" знайшов наречену на знімальному майданчику ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути