понеділок, 28 березня 2011 16:58

Deep Purple у Києві замовили 12 пляшок вина і 6 пляшок віскі
9

Фото: Фото: Костянтин Баранов/Gazeta.ua

В п'ятницю в столичному "МВЦ" популярний британський рок-гурт Deep Purple дали двогодинний концерт. На нього прийшло більше 5 тисяч осіб, серед них багато фанатів з інших міст.

"Я слухаю Deep Purple з 1975 року. Маю всі альбоми, навіть кілька вінілових пластинок. Їхні концерти - це така потужна енергетика і драйв, що можна на три місяці зарядитися. Приємно, що прийшло багато молоді. Не витратили 500 гривень на джинси, а купили квитки. Також поруч зі мною стояли люди під шістдесят", - розповів 43-річний Олександр Любченко з Чернігова. За його словами, з їхнього міста приїхало 20 людей.

В Києві музиканти Deep Purple поселилися в готелі Хаят, де номер коштує від 5 тисяч гривень за добу.

"Думаю, вони вже в такому віці, що просто відпочивали в номерах. Попросили багато подушок в номер, а також два великі і п'ять малих переносних холодильника. З мінеральною та солодкою водою, пивом, дванадцятьма пляшками французького червоного вина і шістьма пляшками дванадцятилітнього віскі. На сніданок замовили помідори-гриль. Ще одна їхня вимога - великі комфортабельні гримерки і потужне обладнання для гарного звуку", - сказала один з організаторів концерту Ольга Стельмашевська.

Нагадаємо, в аеропорту "Бориспіль" гурт зустрічала колона байкерів на чолі з зятем екс-прем'єра Юлії Тимошенко Шоном Карром.

Зараз ви читаєте новину «Deep Purple у Києві замовили 12 пляшок вина і 6 пляшок віскі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі