вівторок, 23 червня 2020 13:27

Де, коли і як відбудеться міжнародний кінофестиваль "Молодість"

Де, коли і як відбудеться міжнародний кінофестиваль "Молодість"
Кінофестиваль "Молодість" відбудеться в Києві у серпні. Фото: Pixabay

З 22 по 30 серпня 2020 року триватиме міжнародний кінофестиваль "Молодість".

Подія відбудеться в реальному форматі з додатковим залученням власної онлайн-платформи, повідомляють організатори.

Основними локаціями кінофестивалю стануть кінотеатр "Жовтень", де буде розташований фестивальний центр з показами конкурсної та позаконкурсної програм, в тому числі українських прем'єр. "Будинок кіно" – майданчик для фестивальних показів та серії майстер-класів у рамках "Майстерні талантів". Спеціально сконструйований для події кінотеатр просто неба під Аркою Дружби народів, де також пройдуть фестивальні церемонії відкриття та нагородження, покази фільмів дитячої програми Molodist Teen Sсreen, українські прем'єри та спеціальні події.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили програму скасованого Каннського кінофестивалю

Фільм "Забуті" режисерки Дарії Онищенко відкриватиме фестиваль. Ця стрічка - спільного виробництва України та Швейцарії. Її українська прем'єра відбудеться 22 серпня, під час Церемонії відкриття 49-го Київського міжнародного кінофестивалю "Молодість".

Українська художниця та скульпторка Марія Куліковська грає одну з ролей у фільмі. Вона на початку стрічки робить власний артперфоманс, в якому знищує свої скульптури, повторюючи тим самим правдиву історію, яка сталася на заводі "Ізоляція" в Донецьку 2014 року.

За словами організаторів, остаточні умови проведення фестивалю залежатимуть від актуальної епідеміологічної ситуації в Києві та чинних санітарних вимог Київської міської державної адміністрації.

Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість", КМКФ Молодість — найбільший сучасний кінофестиваль в Україні. До 2016 року проводився в останню декаду жовтня щороку. Фестиваль вважається однією з найбільших спеціалізованих кіноподій України та Східної Європи за версією Міжнародної асоціації кінопродюсерів.

Зараз ви читаєте новину «Де, коли і як відбудеться міжнародний кінофестиваль "Молодість"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі