вівторок, 26 лютого 2019 15:39

Данилко розповів, хто має поїхати замість MARUV на Євробачення

  Данилко пояснив, хто поїде на Євробачення-2019. Фото: УНИАН
Данилко пояснив, хто поїде на Євробачення-2019. Фото: УНИАН

Український артист та один з членів журі Нацвідбору Євробачення-2019 Андрій Данилко сказав, що представляти Україну на міжнародному конкурсі має виконавець, який посідає друге місце – Freedom jazz.

"Я вважаю, що не треба відмовлятися, є цілком хороші представники, які можуть поїхати. Якщо MARUV відмовилася чи її змусили відмовитися, повинен їхати виконавець, який займає друге місце – Freedom jazz. Якщо вони відмовляються, то KAZKA, нехай вони їдуть. Якщо і KAZKA відмовиться, то беремося за четверте місце", - каже Данилко, передає obozrevatel.com.

За його словами, всі питання про позиції учасників Нацвідбору щодо українсько-російських відносин і гастролей у РФ треба вирішувати до прямих ефірів.

"Люди, які брали участь у Нацвідборі, самі в шоці. Дивлюся на них, і мені так шкода. Згадую себе, коли я сидів у костюмі Вєрки Сердючки на прес-конференції, і мені кажуть: "Як ви можете представляти Україну? Це ганьба". Якщо такий час у нас, купа нюансів, будь ласка, вирішуйте це до конкурсу. Візьміть відбитки пальців, сфотографуйте в профіль і анфас, як у СІЗО, нехай аналізи здадуть, а потім проводьте відбірковий тур", – додає Андрій Данилко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не Maruv єдиною: суддя Нацвідбору "Євробачення-2019" засвітився в Росії

Maruv не представлятиме Україну на Євробаченні-2019, хоча сумарно отримала найбільшу кількість балів на фіналі Нацвідбору. Шість балів їй поставили глядачі, п'ять – судді. Проте кінцеве рішення залишилося за Національною суспільною телерадіокомпанією України.

Зараз ви читаєте новину «Данилко розповів, хто має поїхати замість MARUV на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі