Ексклюзиви
понеділок, 20 березня 2017 06:59

"Чувак, якщо ти гомофоб - не парся" - вийшов фільм про поліцію

"Чувак, якщо ти гомофоб - не парся" - вийшов фільм про поліцію
Герої фільму Джон Бейкер і Френк Пончерелло намагаються порозумітися Фото: planetakino

23 березня в прокат виходить американська пригодницька екшн-комедія "Каліфорнійський дорожній патруль" режисера Декса Шепарда. В інтернеті з'явився трейлер.

Головні герої фільму Джон Бейкер і Френк Пончерелло зовсім недавно приєдналися до Каліфорнійського дорожнього патруля. Але у кожного з них свої мотиви: Джон досвідчений байкер, який намагається налагодити своє життя і повернути шлюб, а Френк є агентом ФБР під прикриттям, який повинен знайти зрадників серед патруля. Такі різні напарники повинні разом працювати і рятувати місто від звичайних злодіїв. Джон і Френк мусять побороти всі свої розбіжності, щоб стати справжньою командою. Та спільну мову знаходять не відразу. "Чувак, якщо ти гомофоб - не парся", - каже Джон Френку, а потім обіймається з іншим чоловіком.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Телефон заважає Максиму стати батьком

Декс Шепард також виступив у фільмі як сценарист, продюсер і виконавець головної ролі. Актори Райан Хансен і Крістен Белл раніше вже знімалися разом з серіалі "Вероніка Марс".

Сюжет фільму заснований на однойменному серіалі виходив в ефір з 1977 по 1983 роки, випустив 139 епізодів.

У мережі з'явився трейлер першого українського бойовика "Червоний" режисера Зази Буадзе.

Зараз ви читаєте новину «"Чувак, якщо ти гомофоб - не парся" - вийшов фільм про поліцію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі