Ексклюзиви
вівторок, 21 травня 2019 08:10

Чому у Китаї не показали останню серію "Гри престолів"

Чому у Китаї не показали останню серію "Гри престолів"
112 Україна У Китаї через торгівельну війну з США не показали завершальну серію "Гри престолів"

Китайська телекомунікаційна компанія не показала завершальну серію "Гри престолів" через торговельну війну між Пекіном і Вашингтоном.

Завершальна серія "Гри престолів" мала з'явитися на платформі Tencent Video зранку в понеділок, але китайські глядачі побачили натомість сповіщення про проблеми з каналом передачі, повідомляє The Wall Street Journal.

"Китайська телекомунікаційна компанія Tencent, ексклюзивний провайдер контенту телеканалу НВО в Китаї, не показала фінальну серію культового серіалу "Гра престолів" через торговельний конфлікт між США та КНР", - йдеться у повідомленні.

Ображені споживачі почали вимагати повернути їм кошти, заплачені за передплату на Tencent Video, а деякі погрожували навіть видалити свої профілі.

У свою чергу представники НВО зазначили, що китайська влада заборонила Tencent Video транслювати "Гру престолів" через суперечку з Вашингтоном.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшла заключна серія "Гри престолів"

"Гра престолів" не закінчиться 6 серією. Телеканал HBO покаже ще один фільм за тиждень після виходу останнього епізоду популярної саги. Документалка присвячена роботі творців знаменитої саги.

У стрічці буде показано, як народжувалися найепічні сцени фінального 8 сезону. Також глядач зможе подивитися інтерв'ю з режисерами, акторами та іншими учасниками творчої команди.

Зараз ви читаєте новину «Чому у Китаї не показали останню серію "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі