вівторок, 25 жовтня 2011 18:20

Чоловік Анни Герман написав роман про успішну людину

Чоловік Анни Герман написав роман про успішну людину

28 жовтня у Львові презентують роман журналіста, дипломата Сергія Германа - "BMX: повість про велосипед без сідла".

Про це повідомила Літературна аґенція "Піраміда", яка і видала книжку.

Як повідомляється, перший роман Сергія Германа "ВМХ: повість про велосипед без сідла" вийшов у світ ще перед Форумом Видавців у Львові, проте читач вперше побачить книгу на презентації.

"Головний персонаж повісті - чоловік, чий успіх у кар?єрі почи­нався зі Львова. Та чи можна назвати успішною людину, яка досягла піку самотності? Діти, жінки, друзі... Політика, бізнес, гроші... Пошуки порозуміння і любові... Це все - життя, яке триває у горі і радості. У романі йдеться про події 2004-го та опісля, Київ-Львів, це погляд автора, який зацікавлює читача з перших сторінок. Автор впорався з темою, не провалюючись у журналізм. Роман називають хорошою "чоловічою" прозою, якої так бракує сьогодні", - йдеться у анотації до книжки.

Нагадаємо, Сергій Герман - дипломат, виходець із сім?ї спадкових львівських інтеліґентів. Його батька львівські театрали добре знали як колишнього директора Львівської опери. У кінці 80-их був директором клубу радянсько-польської дружби у Гданську.

Сьогодні живе і працює у Києві. Дружина - Анна Герман.

Як відомо, 28 квітня Анна Герман презентувала у Києві свою книжку "Червона Атлантида".

Зараз ви читаєте новину «Чоловік Анни Герман написав роман про успішну людину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі