вівторок, 12 березня 2019 12:13

"Чи не міг би ти вбити Джона Сноу?" - виконавець ролі Короля Ночі розповів про прохання фанатів "Гри престолів"

Автор: gameofthrones.fandom.com
  Словацький актор і каскадер Володимир Фурдік виконує роль Короля Ночі у серіалі "Гра престолів" на основі циклу романів американського фантаста Джорджа Р. Р. Мартіна
Словацький актор і каскадер Володимир Фурдік виконує роль Короля Ночі у серіалі "Гра престолів" на основі циклу романів американського фантаста Джорджа Р. Р. Мартіна

Словацький актор і каскадер Володимир Фурдік, який грає роль Короля Ночі у "Грі престолів", поділився подробицями останнього сезону американського фентезі-серіалу. В інтерв'ю порталу Entertainment Weekly він розповів, що чекати від головного антагоніста шоу.

"Хтось перетворив його на Короля Ночі, - каже Фурдік. - Ніхто не знає, ким він був до цього - солдатом чи дворянином. Він ніколи не хотів бути Королем Ночі. Я думаю, він жадає помсти. Кожен у цій історії має дві сторони - добру та злу. У Короля Ночі є тільки одна - зла сторона.

Глядачі побачать, що він має ціль, яку хоче вбити. Ви дізнаєтеся, хто це. У серії "Суворий Дім" був такий момент, коли Джон Сноу відпливає на човні, й Король Ночі дивиться на нього, здійнявши руки. У новому сезоні є схожий і навіть сильніший момент із ними двома.

Багато глядачів просять мене: "Чи не міг би ти, будь ласка, вбити Джона Сноу?" Це дуже цікаво. 50 відсотків людей люблять Короля Ночі, а інші 50 - ненавидять його".

Володимир Фурдік грає Короля Ночі, лідера білих ходоків, із шостого сезону. Замінив у цій ролі англоамериканця Річарда Брейка. До цього в серіалі був каскадером. У п'ятому сезоні втілив білого ходока, якого в серії "Суворий Дім" вбиває Джон Сноу мечем із валірійської сталі.

Крім того, Фурдік працював каскадером у фільмах "Зоряний пил", "Робін Гуд", "Джон Картер", "Прометей", "007: Координати Скайфолл".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українською видадуть фентезі знаменитого британського письменника

Фінальний восьмий сезон серіалу "Гра престолів" стартує 14 квітня на телеканалі HBO. Складатиметься з шести серій.

Зараз ви читаєте новину «"Чи не міг би ти вбити Джона Сноу?" - виконавець ролі Короля Ночі розповів про прохання фанатів "Гри престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі