пʼятниця, 04 травня 2012 16:16

Спецтема: Скандальна забудова Андріїівского узвозу

Через ремонт узвозу відвідувачі не можуть потрапити до Музею однієї вулиці

Через ремонт узвозу відвідувачі не можуть потрапити до Музею однієї вулиці
Джерело: ura-inform.com

Музей однієї вулиці зазнає збитків, оскільки через ремонту Андріївського узвозу він став недоступний для відвідувачів.

Заступник директора музею Леонід Красницький у коментарі Gazeta.ua сказав: "Ми подали прохання до Київради про те, щоб нам на час ремонту знизили орендну плату до мінімуму або взагалі її зняли. На час ремонту у нас немає відвідувачів, а живемо ми з цього. Відвідувачі не можуть дістатися до нас. Якщо вони телефонують і замовляють екскурсію, то нам доводиться виходити на Контрактову площу їх зустрічати".

Плата за відвідування музею є єдиним джерелом доходу. Саме вона покривала раніше всі витрати музею: орендну плату, комунальні послуги та заробітну плату працівникам.

Красницький спростував інформацію про можливість закриття музею, яка з'явилася в українських ЗМІ кілька днів тому.

Музей однієї вулиці розповідає про довгу історію Андріївського узвозу. Існує в Києві вже 20 років. У 2002 році Музей однієї вулиці став номінантом Європейського музейного форуму - міжнародної організації під патронатом Ради Європи та Королеви Бельгії Фабіоли. Музей був першим і залишається єдиним українським музеєм, який брав участь у Форумі.

Зараз ви читаєте новину «Через ремонт узвозу відвідувачі не можуть потрапити до Музею однієї вулиці ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі