четвер, 10 січня 2019 19:24

Церемонія "Оскар" може лишитися без ведучого

Церемонія "Оскар" може лишитися без ведучого
Ведучим попередньої, 90-ої церемонії вручення премії "Оскар", був американський комік Джиммі Кіммел. ФОТО: indiewire.com

Цьогорічне вручення статуетки "Оскар" може минути без ведучого – вдруге історії кінопремії. Востаннє таке траплялося у 1989 році. Тоді церемонію розкритикували за нудьгу та відверто безглузді виступи зірок.

Зараз організатори схиляються до того, щоб замість ведучого на сцену вийшла група відомих діячів культури, які будуть по черзі представляти переможців у номінаціях, пише Variety.

Однак рішення поки не ухвалили. Раніше ведучим цьогорічного "Оскара" призначили американського коміка Кевіна Гарта. Але його звинуватили в гомофобії: у 2009-2011 роках він у Twitter ображав ЛГБТ-спільноту. Також Гарт розповідав, що боїться, що його син виросте геєм. Гарт сам відмовився вести церемонію - за його словами, він "не хоче бути відволікальним фактором" на нагородженні.

Ідея повернути Гарта на 100% мертва, згідно з джерелами Variety.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили номінантів кінопремії BAFTA

Номінантів "Оскара" оголосять 22 січня. Сама церемонія вручення кінопремії відбудеться 24 лютого в Лос-Анджелесі.

Зараз ви читаєте новину «Церемонія "Оскар" може лишитися без ведучого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі