Ексклюзиви
пʼятниця, 21 травня 2021 23:03

"Це розбиває мені серце": фанати серіалу "Друзі" стурбовані виглядом Меттью Перрі

"Це розбиває мені серце": фанати серіалу "Друзі" стурбовані виглядом Меттью Перрі
Фанати стурбовані виглядом актора Метью Перрі. Фото: скріншот з відео

У мережі з'явився довгоочікуваний трейлер спеціального епізоду "Друзів". Він зібрав на знімальному майданчику головних зірок культового серіалу. Напередодні прем'єри журнал People випустив інтерв'ю з акторами. Публікація викликала побоювання серед шанувальників 51-річного Меттью Перрі.

Поки Дженніфер Еністон, Кортні Кокс і Ліза Кудроу захоплюють нестаріючої красою, а в очах Метт Леблан і Девіда Швіммера як і раніше видно іскорки, Меттью Перрі виглядає не так добре. У мережі звернули увагу на втомлений вигляд і невиразну мову актора, коли він розповідав, як вкрав зі знімального майданчика банку для печива з прикрасою у вигляді годинника.

Прихильники серіалу висловили своє занепокоєння станом Перрі в коментарях.

"Не можу повірити, що це Меттью Перрі. Серйозно, це розбиває мені серце", "Він здається відстороненим, дивиться в порожнечу, повільно говорить", "Мені страшно за Меттью Перрі", "Час його не пощадив. Сподіваюся, Меттью в порядку", "Він через багато пройшов з моменту закінчення "Друзів" в 2004-му. Проявіть повагу, а не засуджуйте".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повернення "Друзів": показали трейлер спецвипуску

Актор Метью Перрі не приховує свої згубні пристрасті до алкоголю і наркотиків. Одного разу в інтерв'ю він зізнався, що все вийшло з-під контролю в 1997 році, коли він підсів на знеболююче після інциденту на водних лижах.

Зараз ви читаєте новину «"Це розбиває мені серце": фанати серіалу "Друзі" стурбовані виглядом Меттью Перрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі