неділя, 07 лютого 2021 16:21

Це психоделічна дурка - Кондратюк про пісню від України на Євробачення

Це психоделічна дурка - Кондратюк про пісню від України на Євробачення
Гурт Go_A представить Україну на Євробаченні з піснею "Шум". Кліп до композиції знімали на київській горі Щекавиця. Вже зібрав мільйон переглядів в Youtube. Фото: Facebook

Гурт Go_A представить Україну на Євробаченні з піснею "Шум".

"Ця пісня мені здається більш цікавою для конкурсу Євробачення, ніж "Соловей". Вона більше танцювальна, хітова. Тут є фішка, психоделічна дурка. Слова дивно-смішні, з претензією на зелене щось. Спеціально заспівано, щоб ми не могли розібрати слів та кожен додумував своє. Незрозуміло, чи жоми, чи жопи. Якби була публіка на Євробаченні, а не онлайн-формат, наші музиканти довели б її до екстазу. А "Соловей", на мій погляд, була неконкурентна. Хоч в ефірі моєї програми солістка Катерина Павленко мені доказувала, що я помиляюсь. Нібито я відстав від сучасної музики. Але "Шум" сподобалась, бажаю їм гарного виступу", - каже продюсер Ігор Кондратюк .

В основу пісні "Шум" поклали обрядову гру-веснянку. Представляючи її в соцмережах, учасники Go_A назвали композицію "маніфестом у формі музичного бачення предків про світобудову".

Уперше за 15 років участі нашої країни на Євробаченні на конкурсі прозвучить українськомовна пісня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українка зняла кліп для Карді Бі

На розгляд журі були представлені ще 2 нові пісні гурту: "Рано" та "Церковка". Обирали співаки Джамала, Євген Філатов, продюсер Руслан Квінта та члени правління Громадського мовлення – Ярослав Лодигін і Дмитро Хоркін.

Торік гурт Go_A переміг в Національному відборі Євробачення з піснею "Соловей", але через пандемію коронавірусу телевізіний конкурс перенесли на весну 2021 року. Україна, як і більшість інших країн, не стала змінювати представника. Але музикантам, за умовами, довелося написати нову пісню. 65-й пісенний конкурс Євробачення пройде у Роттердамі, Нідерланди. Пів фінали - 18 та 20 травня, а фінал - 22 травня.

Зараз ви читаєте новину «Це психоделічна дурка - Кондратюк про пісню від України на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі