пʼятниця, 05 лютого 2021 15:59

Українка зняла кліп для Карді Бі

Українка зняла кліп для Карді Бі
Кліп на трек Up американської виконавиці Cardi B зібрав понад 2,5 млн переглядів за кілька годин після виходу на YouTube. Фото: twitter.com

Американська реперка Карді Бі представила кліп на пісню Up. Відео зняла українська режисерка Таня Муіньо.

У першій сцені співачка приходить на кладовище в сексуальному траурному вбранні попрощатися з минулим роком. Танцює біля надгробка з написом RIP 2020, а потім починає вечірку з нагоди 2021-го.

Кліп зняли в Каліфорнії протягом 2 днів під час різдвяних канікул.

"Я хотіла зробити щось нове, тому вирішила, що знайду когось особливого. Знайшла Таню Муіньо в Україні та вважаю, що вона дивовижна", - каже Карді Бі.

Разом із Танею Муіньо над відео працював оператор Микита Кузьменко.

Сингл Up є 2-м треком з майбутнього альбому Карді Бі. Реліз заплановано цьогріч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колишня стриптизерка перевтілиться в пенсіонерку

Таня Муіньо - режисерка, дизайнерка і фотографиня з Одеси. Працювала над кліпами MONATIK, NK, LAYAN, Мішель Андраде, гурту "Время и Стекло", а також американської співачки Кеті Перрі та іспанки Розалії. Рекордсменка за кількістю нагород у номінації "Найкращий відеокліп" щорічної національної музичної премії YUNA. Перемагала 4 рази поспіль - у 2016-2019 роках.

Микита Кузьменко - оператор документального фільму "Жива ватра", мюзиклу "Ритм" від MONATIK, кліпів для Джамали, The Gitas, "Агонь".

Зараз ви читаєте новину «Українка зняла кліп для Карді Бі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі