Ексклюзиви
понеділок, 25 вересня 2017 13:25

"Це ніби ногу собі відпиляти" - на українському телеканалі заявили про підтримку російських серіалів

"Це ніби ногу собі відпиляти" - на українському телеканалі заявили про підтримку російських серіалів
Анна Безлюдна. Фото: соцмережі

25 вересня 2015 року керівник Inter Media Group Анна Безлюдна заявила, що вона проти відмови від демонстрування російських серіалів.

Відповідаючи на запитання, які телесеріали є близькими для українців духовно, Анна Безлюдна відповіла: "Є певна навіть не звичка, а ментальність. Ось ми так одягаємося, для нас це нормально. Але якби я прийшла із закритим обличчям, ви би здивувалися. В іншій країні це не видалося би дивним – така модель поведінки. Тому турки – це турки, а ми – це ми".

"Я не відкрию великий секрет: природно, нам близькі російські серіали, тому що ментальність схожа. Ми роками, тисячоліттями живемо у спільному духовному культурному просторі. А тепер давайте усе це відкидати, відрізати? Це навіть не різати під собою гілляку, а ногу собі пиляти. Це ненормально", - каже жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За "Оскар" боротимуться 3 українські фільми

Відповідаючи на запитання, яке кіно демонструватиме канал у зв'язку із забороною російських фільмів і серіалів, Анна Безлюдна розповіла, що " після прийняття закону проблема є. Заборонені усі серіали і програми, вироблені в РФ із 1 січня 2014 року (натомість НСКУ нагадала, що на програми заборона не розповсюджується). Наприклад, демонструвати мелодраму, яка була знята 15 грудня 2013 року можна, а 15 січня 2014-го – уже ні. Чому? На це запитання в рамках правового поля чітко відповісти не можна, можна відповісти з точки зору певної політичної доцільності. Політика – це політика, а законодавство – це законодавство. Я ніколи не приховувала своєї позиції, що такі кроки не підтримую. Заборони – не найефективніший спосіб досягнення результатів, це не ринковий підхід".

Зараз ви читаєте новину «"Це ніби ногу собі відпиляти" - на українському телеканалі заявили про підтримку російських серіалів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі