пʼятниця, 11 серпня 2017 19:05

"Це не про любов, а про зміни у власній голові": художник ілюстратор виграла грант Президента України

"Це не про любов, а про зміни у власній голові": художник ілюстратор виграла грант Президента України

Художниця Ольга Гаврилова понад дев'ять років створює ілюстрації до книг та другий рік працює над анімаційними фільмами в студії "Червоний Собака". Цьогоріч Ольга отримала грант на реалізацію авторського анімаційного фільму "Світ Навпаки".

За сюжетом, хлопець опиняється в дивовижному місці за Стіною, де все виглядає інакшим, ніж в звичайному світі. Дерева ростуть корінням вгору, замість пташок в небі літають риби, люди виглядають чудернацько та пересуваються задом-на-перед.
Він зустрічає прекрасну дівчину, але їм важко порозумітись. Тут діють інші закони і звичаї, та одразу зрозуміти їх не так просто, як здається.
Зрештою герої знаходять дорогу одне до одного, але для цього їм необхідно змінитись.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повість "Бібліотекарки не виходять заміж" виграла грант Президента України

""Світ Навпаки" – це звичайна історія, що відбувається щодня – говорить Ольга про свою роботу. - Як часто ми слухаємо одне одного? Чи намагаємося зрозуміти когось, хто радикально відрізняється від нашого звичного оточення? Ця історія, покаже глядачу наскільки важливо йти на компроміси в житті та навчить поважати думки, дії й внутрішні світи кожного з нас " .

Виробництво мультфільму "Світ Навпаки" здійснять на Студії "Червоний Собака".
Анімаційна студія "Червоний собака" вже понад 12 років працює на Українському ринку.
Займається виробництвом та постпродакшном короткометражних та повнометражних мультфільмів. В своїй роботі застосовує переважно пластилінові та графічні техніки. Зняли мультфільми "Дівчинка з риб'ячим хвостом", "Чудове чудовисько".Сьогодні одним з основних проектів є виробництво повнометражного анімаційного фільму "Віктор_Робот".

Зараз ви читаєте новину «"Це не про любов, а про зміни у власній голові": художник ілюстратор виграла грант Президента України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі