пʼятниця, 05 лютого 2016 12:00

BRUTTO знову зробили Києву "круто"

Після аншлагового концерту в столичному Палаці спорту, який відгримів 19 грудня 2015 року, музиканти BRUTTO на чолі з Сергієм Міхалком вирішили порадувати фанатів додатковим виступом. І знову зібрали повний зал - 4 лютого в клубі ATLAS яблуку було ніде впасти.

Протягом двох годин колектив ділився з присутніми шаленою енергетикою, слідуючи своєму девізу: "Хто ми? Брутто! Що ми хочемо? Щоб було круто!".

Автор: pandorawinter.livejournal.com
 

Крім презентації другого альбому "Родни край", до якого увійшли 12 пісень BRUTTO, Міхалок не забув і про старі хіти періоду "Ляпіса Трубецького". Публіка жваво реагувала на нові інтерпретації знайомих "Залізний", "Капітал", "Танцюй", а "Воїни світла" зал співав хором.

Автор: pandorawinter.livejournal.com
 

І якщо під час самого виступу присутні були повністю поглинені музикою, то після концерту активно ділилися враженнями в соціальних мережах:

"Це був офігенний вечір! Шикарний концерт у виконанні BRUTTO. Хлопці подарували неймовірний заряд енергії, позитиву і приголомшливих емоцій! ", - повідомив Богдан.

"BRUTTO це хвиля емоцій, хорошої музики та атмосфери", - пише Влад.

"Це був по-справжньому божевільний вечір. Brutto просто відіжгли, а Міхалок був як завжди на висоті, подарувавши нам бурю емоцій і позитиву ", - не приховувала емоцій Катерина.

"Було дуже атмосферно! Навіть не було коли знімати улюблені пісні на відео. Отримала заряд енергії, отримала головою в скроню, ліктем в голову, але це не страшно. Зараз буде міцний сон, а завтра крепатура ", - прокоментувала Влада відразу після концерту.

"Просто вечір четверга. Просто нереально круті хлопці на сцені ", - зазначила Ольга.

Автор: pandorawinter.livejournal.com
 

Попереду BRUTTO чекає продовження концертного туру містами України та зарубіжжя.

Автор: facebook.com/brutto.official
 
Зараз ви читаєте новину «BRUTTO знову зробили Києву "круто"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі