Ексклюзиви
понеділок, 25 березня 2013 12:30

Британська королева сама захотіла зніматися в олімпійському ролику з Джеймсом Бондом

Британська королева сама захотіла зніматися в олімпійському ролику з Джеймсом Бондом
Кадр з телеролику

Британська королева Єлизавета II сама захотіла зніматися в телеролику, показаному в минулому році на відкритті Олімпіади, в ролі "напарниці" Джеймса Бонда.

Про це розповів в ефірі британського телебачення режисер-постановник церемонії відкриття Олімпіади Денні Бойл. За його словами, йому б навіть у голову не прийшло просити королеву знятися в ролі самої себе в короткометражному фільмі.

За сюжетом Її Величність нібито здійснює стрибок з парашутом на арену Олімпійського стадіону разом з виконавцем ролі агента 007 Деніелом Крейгом.

Спочатку Бойл хотів зняти в "олімпійському" телефільмі схожу на королеву актрису, наприклад, Хелен Міррен, яка отримала премію "Оскар" за виконання ролі Єлизавети II в кінокартині "Королева". Творці ролика передали представникам Букінгемського палацу екземпляр сценарію, щоб королева схвалила його. Однак Єлизавета II, дізнавшись, що вона стане персонажем короткометражної телепостановки, захотіла сама знятися в ній, сказав режисер.

"Це є частиною протоколу - голова держави повинна заспівати національний гімн, але ми вирішили зробити що-небудь інше, тому написали сюжет про Джеймса Бонда", - розповів Бойл.
За сюжетом відзнятого їм ролика, Джеймса Бонда викликають в Букінгемський палац на аудієнцію до королеви. Коли Бонд входить в кабінет Єлизавети II, вона спочатку не помічає його, уважно читаючи папери, що лежать на столі. Джеймс Бонд обережно кашляє, намагаючись привернути до себе увагу. Королева обертається і вітає його: "Добрий вечір, містер Бонд".

По ходу дії короткометражного фільму Єлизавета II і Джеймс Бонд відправляються на вертольоті на Олімпійський стадіон в столичному районі Стратфорд. Вони пролітають над Лондоном, з землі їх вітають перехожі, водій лондонського таксі-кеба і... бронзова статуя британського прем'єра Вінстона Черчілля. У фіналі фільму показано, як вертоліт зависає над стадіоном, після чого королева і Джеймс Бонд "десантують" з парашутами на олімпійську арену. У цей момент на полі стадіону приземляються два парашутисти, які зображають героїв відеоролика.

Слідом за цим у прямому ефірі телебачення показало, як королева Єлизавета II входить в ложу почесних гостей Олімпійського стадіону в супроводі чоловіка, герцога Единбурзького принца Філіпа. Її Величність прибула на церемонію відкриття в тій же сукні ніжно-персикового кольору, в якому знялася у відеоролику.

Зараз ви читаєте новину «Британська королева сама захотіла зніматися в олімпійському ролику з Джеймсом Бондом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі