неділя, 28 березня 2010 19:03

Британці провалили фільм з Умою Турман

Британці провалили фільм з Умою Турман

На перший показ голлівудської комедії "Материнство" із 39-річною Умою Турман в головній ролі прийшов лише один глядач.

За вік-енд в столиці Великої Британії картину подивилися ще 11 осіб. Кошторис фільму режисерки Кетрін Дікманн - $5 млн. У світовому прокаті поки що фільм зібрав лише $600 тис.

"Це черговий безглуздий фільм про надумані проблеми, спроба заробити гроші на модній темі. Не вистачило сил додивитися до кінця. Неприємності на кшталт "він зайняв моє місце на парковці" якось не для наших людей. Знали б американці, що таке справжні проблеми самотніх матерів, вони були б в шоці", - висловилась одна з глядачок.

Сценарій написала постановниця фільму. Їй хотілося розповісти, як важко самотній матері двох дітей відсвяткувати день народження 6-річної доньки в Нью-Йорку.

"Схоже, ми встановили новий "рекорд", - висловилась продюсер "Материнства", дізнавшись про провал.

Паралельно з прем"єрою на широкому екрані випустили DVD- версію картини.

До "Материнства" найбільшим касовим провалом вважали фільм "Мій Никифор". Польська стрічка про українського художника-примітивіста Никифора Криницького у 2007-му зібрала за вихідні в Лондоні 7 тис. фунтів стерлінгів.

Найбільшими голлівудськими провалами були пригодницький фільм "Острів головорізів" 1995 року. Його творці зазнали збитків на $104 млн. "Пригоди Плуто Неша" з Едді Мерфі — мала збитків на $ 112 млн, "Сахара" з Пенелопою Круз - $121 млн.

The Guardian

Зараз ви читаєте новину «Британці провалили фільм з Умою Турман». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі