середа, 30 листопада 2016 18:27

Бреду Пітту приписують роман з партнеркою по новому фільму

Після зйомок у фільмі "Шпигуни-союзники" світові ЗМІ охрестили Маріон Котіяр та Бреда Пітта коханцями. Хоча Маріон Котіяр зараз очікує на другу дитину від свого цивільного чоловіка — французького режисера та актора Ґійома Кане.

З 1 грудня фільм "Шпигуни-союзники" виходить в український прокат.

Дія стрічки відбувається 1942 року в Марокко. Агент британської контррозвідки Макс (Бред Пітт) зустрічає учасницю французького руху Опору Маріанну (Маріон Котіяр). Між ними спалахує пристрасть. Після Макс і Маріанна переїжджають до Лондона. Там одружуються та народжують дитину. Маріанну звинувачують у шпигунстві та підтримці нацизму. Якщо найстрашніші побоювання Макса підтвердяться, він має власноруч застрелити кохану жінку.

 

Кінокритик Антон Філатов пояснив, що ефектний ретро-фільм відсилає нас до іншої стрічки - "Касабланки" (1942) Майкла Кьортіса: "Переплетіння місця дії, акценту на стосунках двох людей. Фільм продовжує історію "Касабланки". Але Земекісу вдалось ще більше доповнити драмою складні стосунки чоловіка та жінки. "

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американська акторка зізналась у зґвалтуванні

Американський інститут кіномистецтва назвав "Касабланку" найкращою мелодрамою США всіх часів, чи матиме шанс останній фільм Земекіса витіснити класичну стрічку, продовжує Антон Філатов: "Серед професіоналів, які вигадують історії — літератори, художники, театральні діячі, - існує переконання, що розповісти романтичну історію кохання просто до моменту першого поцілунку або одруження. А розповісти те, що зазвичай стається після першого поцілунку або красивого весілля завжди складніше. Земекісу це вдалось: він взагалі такий режисер, який не знімає погано або посередньо. Він робить тільки хороше кіно, а в окремих випадках, навіть, геніальне — як наприклад "Форест Гамп". У "Шпигунах-союзниках" йому вдалось вивести історію кохання чоловіка та жінки на символічний рівень. У стосунках героїв фільму йому вдалося узагальнити відносини Європи та Америки. В героїні Маріон Котіяр він сконцентрував французький емоційний колабораціонізм та жіночу підступність. Під час Другої світової війни схожу тактику витримувала й Франція: одна частина країни налогоджувала співпрацю з німцями, друга - тримала нейтралітет, третя — боролася та воювала. Всі ці історичні хитросплетіння як найкраще передає образ головної героїні. Від цього її роль у фільмі постійно трансформується".

 

В американському прокаті на рахунку стрічки $10 млн. Шпигунську мелодраму випереджають діснеївський мультфільм "Моана", екранізація книги Джоан Роулінг "Фантастичні тварини і де вони мешкають" та комедія "Поганий Санта-2".

Зараз ви читаєте новину «Бреду Пітту приписують роман з партнеркою по новому фільму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі