Ексклюзиви
середа, 02 травня 2018 14:00

Бред Пітт зніме стрічку про сексуальні домагання у Голлівуді

Бред Пітт зніме стрічку про сексуальні домагання у Голлівуді
У новому фільмі Бред Пітт планує зняти історію журналістів, які розслідували домагання Вайнштейна. Фото: E News

Американський актор Бред Пітт планує зняти документальний фільм про сексуальні домагання, у яких звинувачують голлівудського кінопродюсера Гарві Вайнштейна.

Основою стрічки стануть розслідування журналісток The New York Times Джоді Кантор та Меган Тугей щодо діяльності Вайнштейна. Авторок розслідування нагородили Пулітцерівською премією.

Права на екранізацію придбала кінокомпанія Plan B, яка належить Бреду Пітту, спільно з компанією Annapurna Pictures, повідомляє видання E News.

"Фільм покаже історію жінок, які проводять розслідування, і не буде фокусуватися на чоловіках, що зловживають своїм становищем. Це стрічка про команду репортерів, які відстежували проблему домагання і зламали її", - кажуть у заяві кінокомпанії Annapurna Pictures.

Раніше Бред Пітт брав участь у продюсуванні оскароносних стрічок "12 років рабства" та "Місячне сяйво".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вайнштейна звинуватили у секс-торгівлі

Про сексуальні домагання американського кінопродюсера Гарві Вайнштейна, співзасновника кінокомпанії Miramax Films і The Weinstein Company, стало відомо у жовтні 2017-го. Про це заявили голлівудські акторки Гвінет Пелтроу, Анджеліна Джолі, Роуз МакҐоун, Єва Грін, Ума Турман, Кара Делевінь та інші. За свідченнями жертв продюсера, домагання тривали щонайменше з 1984 року.
Після звістки дружина продюсера подала заяву на розлучення. Компанія The Weinstein Company звільнила його з ради директорів, а Американська телевізійна академія виключила Вайнштейна зі списку своїх членів.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт зніме стрічку про сексуальні домагання у Голлівуді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі