Ексклюзиви
середа, 10 липня 2019 13:52

"Брати Гадюкіни" презентували пісню про чарівну незнайомку

Рок-колектив "Брати Гадюкіни" представили пісню "Хто ти?" із майбутнього альбому "Сміх і гріх". Композиція створена за мотивами 3-х головних ліричних хітів гурту "Роксоляна", "Жовті Стрічки" та "Соломія". У ній розповідається про незнайомку, що пройшла повз, але запам'яталася. Дівчина нагадує когось із минулого головного героя. Текст наповнений типовою для "Братів Гадюкіних" іронією.

Автор: З офиційної сторінки гурту у Facebook.
  У тексті пісні "Хто ти?" використовуються  фрази з вірша Івана Франка  “Час рікою пливе”.
У тексті пісні "Хто ти?" використовуються фрази з вірша Івана Франка “Час рікою пливе”.

"У мене є особливість – я дуже погано запам'ятовую обличчя. Але почуття й емоції ще довго зберігаються в голові. Напевно, прийшов вже час не розкидати, а збирати каміння. Якось сказав Ігорю: давай напишемо пісню, в якій зберуться всі ліричні героїні, які були у творчості Гадюкіних. Так хто ж ця загадкова дівчина? Інтрига. Але коли повз мене йде красива жінка, я подумки присвячую цю пісню їй", - розповідає клавішник гурту Павло Крахмальов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ірена Карпа заспівала у дебютному альбомі свого саундпродюсера

Прем'єра альбому запланована на осінь. Уже можна послухати 5 пісень: "Крав", "ФРАНКЕНШТЕЙН/Oh My Love", "Сафарі", "Сивина в бороду" та "Хто ти?".

Автор: З офиційної сторінки гурту у Facebook.
  У музиці гурту "Брати Гадюкіни" поєднується панк, блюз, реґі, фольк та рок-н-рол.
У музиці гурту "Брати Гадюкіни" поєднується панк, блюз, реґі, фольк та рок-н-рол.

Цьогоріч львівський рок-гурт "Брати Гадюкіни" святкують 30-річчя. Вони були одними з перших рокерів України. За час свого існування музиканти записали 5 студійних альбомів, 4 концертних альбоми та 2 збірки хітів.

Зараз ви читаєте новину «"Брати Гадюкіни" презентували пісню про чарівну незнайомку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі