середа, 06 червня 2018 12:02

Білл Клінтон написав політичний роман: уже готують екранізацію

Білл Клінтон написав політичний роман: уже готують екранізацію
За книгою Білла Клінтона знімуть політичний серіал. Фото: Nasher News

Колишній президент США Білл Клінтон випустив політичний роман "Президент зник" (President is Missing). Написав книгу у співавторстві з американським письменником Джеймсом Паттерсоном, відомим за серією романів про кримінального психолога Алекса Кросса.

Кабельна мережа Showtime придбала права на екранізацію і почала знімати перші епізоди серіалу. Його планують випустити 2019-го.

За сюжетом, вигаданий президент Джонатан Лінкольн Данкен має відвернути масштабну кібератаку, яка загрожує всьому світу. Однак незадовго до неї зникає.

За словами Клінтона, в книзі містяться детальні описи життя в Білому домі — від боулінгу в підвалі до бігових доріжок у спальні президента.

"Я особливо не захоплювався кримінальними і гостросюжетними романами до початку 1980-х, а потім цілком поринув у них. Відтоді мріяв написати власну книгу. Я завжди хотів цього", — розповів екс-президент США.

"Президент зник" - 5-та книга Білла Клінтона і перша художня. До цього писав у жанрі нон-фікшн. 2004 року випустив мемуари під назвою "Моє життя". Книга відразу стала бестселером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кіномани назвали топ-7 динамічних серіалів вихідного дня

Колишній президент США Барак Обама підписав контракт зі стрімінговим серівісом Netflix. Відтепер з дружиною Мішель Обамою займатиметься виробництвом фільмів і серіалів. Подружжя заснувало продюсерську компанію Higher Ground Productions, яка зніматиме для сервісу як художній, так і документальний контент.

Зараз ви читаєте новину «Білл Клінтон написав політичний роман: уже готують екранізацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі