Ексклюзиви
четвер, 26 листопада 2020 13:42

Без цензури та стереотипів: режисер фільму "Мої думки тихі" зняв онлайн-серіал

Автор: facebook.com
  Акторка Ганнуся Ярмоленко у драмедійному серіалі "Секс, Інста і ЗНО" грає 11-класницю Сашу. Має всі шанси виграти у голосуванні на пост президентки школи. Але її затятий ворог Єва знаходить компромат, який переверне догори дриґом не лише плани Саші, але і все її життя, за сюжетом
Акторка Ганнуся Ярмоленко у драмедійному серіалі "Секс, Інста і ЗНО" грає 11-класницю Сашу. Має всі шанси виграти у голосуванні на пост президентки школи. Але її затятий ворог Єва знаходить компромат, який переверне догори дриґом не лише плани Саші, але і все її життя, за сюжетом

Онлайн-серіал про українських підлітків "Секс, Інста і ЗНО" вийшов на платформі 1+1 video. Усі 12 серій зняв режисер трагікомедії "Мої думки тихі" Антоніо Лукіч.

"От такий а*уєнний день" – видихає у кадр головна героїня, 11-класниця з Вінниці Саша Моцак. Була найпопулярнішою дівчиною в школі, та все змінюється в одну мить. Її конкурентка Єва Горбатюк доклала до цього всіх зусиль і продовжує змагатися за першість, за сюжетом.

"З їхнього протистояння починається історія підлітків, що перебувають на межі між дитинством та дорослим життям. Сваряться і миряться, зізнаються в коханні і страждають від невзаємності, намагаються порозумітися з батьками, зрозуміти себе і змінити світ на краще. І звісно ж, підготуватися до ЗНО", - йдеться в синопсисі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трейлер серіалу "Перші ластівки. Zалежні" виклали у мережу

Головні ролі зіграли студенти перших курсів Київського національного університету театру, кіно і телебачення імені Івана Карпенка-Карого та Київського національного університету культури і мистецтв, над підбором яких працювала кастинг-директор Алла Самойленко. На екрані також з'являються Ірма Вітовська, Наталія Васько, Ірина Веренич-Островська, Ольга Сафронова та Євгеній Бушмакін.

"Без цензури та стереотипів і з гумором наш серіал висвітлює проблеми підлітків, їхні страхи, приховані бажання і невпевненість у всьому. Уперше розповість про покоління Z у середовищі, де молодь намагається донести свій світогляд та своє слово. У героях глядач впізнає себе, бо побачить історії з реального життя. Ми провели безліч інтерв'ю зі школярами, щоб дізнатися про те, що насправді є для них проблемами, і вклали це до сюжету та характерів персонажів. Це чесна й відверта розповідь про дорослішання в Україні", − каже авторка ідеї та шоуранерка Ірина Никончук.

Проєкт створили ексклюзивно для сервісу 1+1 video. За словами творців, цифровий формат дозволив повною мірою розкрити всі теми, про які досі не прийнято і незручно говорити, і показати життя з різних сторін. Історію розповідають місцями з погляду самих підлітків, а місцями - очима дорослих.

Вартість перегляду всіх епізодів становить 79 грн.

Головний трек для серіалу – пісню ZNO – створив гурт "Вагоновожаті". Автор слів - фронтмен колективу Антон Слєпаков. Речитативом на фоні брейкбіту розповідає про труднощі підліткового життя, з якими стикаються герої стрічки.

Зараз ви читаєте новину «Без цензури та стереотипів: режисер фільму "Мої думки тихі" зняв онлайн-серіал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі