Ексклюзиви
понеділок, 30 травня 2011 09:58

Батько відправив Емі Вайнхаус лікуватися від алкоголізму

Батько відправив Емі Вайнхаус лікуватися від алкоголізму

Британська співачка Емі Вайнхаус, володарка п'яти премій "Греммі", лягла до реабілітаційної клініки, повідомляє Reuters.

Як розповіла в п'ятницю, 27 травня, прес-секретар Вайнхаус, співачка з середи знаходиться в Priory Clinic в Лондоні. Причиною звернення Вайнхаус до реабілітаційної клініки, за словами прес-секретаря, стало "бажання співачки підготуватися до літнього гастрольного туру по Європі". Коли співачка залишить клініку, прес-секретар сказати не змогла, повідомивши лише, що це залежить виключно від рекомендацій лікарів.

У свою чергу журнал People, посилаючись на джерела в оточенні співачки, повідомляє, що на госпіталізації Вайнхаус в Priory Clinic наполіг її батько, який вважає, що вона зловживає алкоголем.

На офіційному сайті Емі Вайнхаус в якості найближчої дати концерту фігурує 18 червня, коли вона має виступити в Белграді.

Раніше Емі Вайнхаус вже неодноразово проходила курс лікування від наркотичної залежності в реабілітаційних клініках. Вона також потрапляла до лікарні з підозрою на емфізему легенів.

Всесвітню популярність Вайнхаус приніс альбом "Back to Black", що вийшов в 2006 році. У 2008 році за композицію "Rehab" з цього альбому співачка отримала п'ять премій "Греммі". Ставши володаркою престижної нагороди Вайнхаус майже на два роки призупинила кар'єру. До гастрольної діяльності і роботи над наступним після "Back to Black" альбомом Вайнхаус повернулася в 2010 році.

Зараз ви читаєте новину «Батько відправив Емі Вайнхаус лікуватися від алкоголізму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі