Ексклюзиви
четвер, 26 січня 2012 09:54

Спецтема: Євробачення-2012

Барських не поїде на "Євробачення-2012", за путівку поборяться Гайтана та Бондарчук

Барських не поїде на "Євробачення-2012", за путівку поборяться Гайтана та Бондарчук

Вчора на території Національної телекомпанії України відбулись прослуховування, за результатами яких були визначені фіналісти національного відбору "Євробачення-2012".

18 лютого у фіналі Нацвідбору змагатиметься 21 претендент на поїздку в Баку на "Євробачення -2012", включаючи переможця телевізійного проекту "Шоу № 1" – гурт "Нереальные пацаны" та тріумфатора онлайн-кастингу в телевізійній соціальній мережі SAY.TV. У фіналі переможець обиратиметься змішаним голосуванням журі та телеглядачів у відсотковому співвідношенні 50 на 50.

Фіналістами стали Рената Штіфель, Олексій Матіас, Гайтана, Едуард Романюта, "Нереальные пацаны", Шаніс, Василь Бондарчук, Маріетта, "Легкий флирт", Рапіра, Марта, Treeorange, Марія Сазонова і Тихон Левченко, Оля Полякова, Олена Волошина, Уляна Рудакова, Ігор Татаренко, Оксана Нестеренко, Віталій Галай, Михайло Грицкан, Андрій Богомолець.

Нагадаємо, "Євробачення-2012" відбудеться у травні цього року. 22-го та 24-го травня пройдуть півфінали, а 26-го - фінал. В фіналі візьмуть участь 26 країн: "Велика п'ятірка" - Німеччина, Іспанія, Італія, Англія та Франція (як держави-засновниці пісенного конкурсу); країна-переможниця минулого року - Азербайджан; 20 інших країн-фіналістів, які займуть перші 10 місць в кожному з двох півфіналів.

Зараз ви читаєте новину «Барських не поїде на "Євробачення-2012", за путівку поборяться Гайтана та Бондарчук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі