неділя, 16 грудня 2018 02:07

Балерина Катерина Кухар прокоментувала вчинок Полуніна

Балерина Катерина Кухар прокоментувала вчинок Полуніна
Тату Полуніна з Путіним. Фото: Соцмережі

Прима-балерина Національної опери України Катерина Кухар прокоментуваласкандал навколо відомого танцівника українського походження Сергія Полуніна,

"Ми знайомі дуже близько і ми повинні були у жовтні танцювати "Лісову пісню", це була пропозиція Сергія танцювати на цій сцені. І, звичайно, мені дуже шкода, що все так сталося. Але він - доросла людина, і я вважаю, що ми всі несемо відповідальність за те, що ми робимо, і, насамперед, перед Богом. У балетному світі, звичайно, Сергій - неординарна особистість, неординарний танцівник", - сказала Кухар ведучій "Світського життя".

Для цієї запланованої у жовтні вистави навіть афіші були роздруковані, але її довелося скасувати.

"Виставу скасували, тому що за місяць до неї він поїхав до Криму. І в газетах з'явилась інформація і фотографії того, як Путін вітав Сергія в Криму", - зауважила балерина.

За словами Катерини, після поїздки Полуніна до Криму і після скасованої вистави, вона з ним більше не спілкувалась.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Полунін набив на грудях портрет Путіна

Нагадаємо, скандал навколо Сергія Полуніна розгорівся у його день народження.

20 листопада на сторінці мікроблогу артиста з'явився знімок президента РФ із закликом "спрямувати йому усі добрі побажання". Це викликало чимало запитань. Потім Полунін розвіяв усі сумніви, виклавши у соцмережі фотографію тату з Путіним, яке він вже давно зробив собі на грудях.

Хоча не так давно український танцюрист приїжджав до України, був у Національній опері, і разом з Кухар відвідав офіційні заходи у Міністерстві культури України.

Зараз ви читаєте новину «Балерина Катерина Кухар прокоментувала вчинок Полуніна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі