середа, 11 квітня 2012 11:09

Автор "Сімпсонів" поселив своїх героїв у вигаданому місті

Автор "Сімпсонів" поселив своїх героїв у вигаданому місті
Фото з сайту: etomir.com

Творець "Сімпсонів" Метт Грейнінг (Matt Groening) розкрив одну з головних таємниць мультсеріалу, розповівши, який з численних американських Спрінгфілдів послужив прототипом міста, де живуть головні герої. Про це повідомляє Associated Press.

В інтерв'ю журналу Smithsonian, опублікованому в Мережі у вівторок, 10 квітня, Грейнінг повідомив, що в дитинстві він був шанувальником телешоу "Father Knows Best" ("Батько знає краще"), дія якого розгорталася в місті Спрінгфілд, розташованому в 160 кілометрах від його рідного Портленда в штаті Орегон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Англійці кажуть, що наші "Тачки" - найвдаліший дубляж у світі

"Коли я виріс, я дізнався, що це було вигадане місце, - розповів Грейнінг. - Я також дізнався, що Спрінгфілд - одна з найпоширеніших назв міст в США". Тому, пояснив творець "Сімпсонів", він вирішив поселити героїв мультсеріалу саме в Спрінгфілді. "Я думав, це буде круто. Всі вважатимуть, що це їх Спрінгфілд. Так і вийшло", - розповів Грейнінг.

Творець "Сімпсонів" зізнався, що раніше неодноразово давав свідомо невірні відповіді на питання, де ж все-таки знаходиться Спрінгфілд з його мультсеріалу. У зв'язку з цим, зазначає AP, не виключено, що висловлена ??версія про Спрінгфілді в штаті Орегон, також є черговим жартом Грейнінга.

"Сімпсони" (The Simpsons) - найдовший анімаційний серіал в історії телебачення, який виходить в прайм-тайм. У лютому 2012 року відбулася урочиста прем'єра 500-го епізоду "Сімпсонів", а Метт Грейнінг був удостоєний зірки на Алеї слави Голлівуду.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Сімпсонів" поселив своїх героїв у вигаданому місті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі