вівторок, 09 лютого 2021 14:10

Автор "Коду да Вінчі" написав книжку для дітей

Автор: kmbooks.com.ua
  Автор бестселерів ʺКод да Вінчіʺ та "Янголи і демони" Ден Браун видав твір для юних читачів. "Симфонія природи" - це інтерактивна книжка-мандрівка, під час читання якої можна вирішувати ребуси та розшифровувати послання
Автор бестселерів ʺКод да Вінчіʺ та "Янголи і демони" Ден Браун видав твір для юних читачів. "Симфонія природи" - це інтерактивна книжка-мандрівка, під час читання якої можна вирішувати ребуси та розшифровувати послання

Американський письменник Ден Браун написав книжку-картинку для дітей 3-7 років "Симфонія природи". Вийде у київському видавництві "КМ-Букс".

Головний герой - мишеня-диригент, який збирає власний оркестр. Навідується до різних тварин, серед яких гепарди, кити, кенгуру, лебеді. Проявляє мудрість, терпіння, доброту і повагу, за сюжетом.

Видання проілюструвала угорська художниця Сузан Баторі. Разом з автором заховали в малюнках підказки та загадки. Наприкінці Браун додав зашифроване повідомлення, яке потрібно розгадати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знімуть серіал за романом Дена Брауна

Окрім віршів, ребусів і порад, інтерактивна книжка містить музику для прослуховування під час читання. Ден Браун записав альбом, де кожна композиція відповідає тому чи іншому герою. Виконав Загребський фестивальний оркестр у Хорватії.

"Мої батьки любили музику й ненавиділи телевізор, тож я виріс на класичній музиці. У дитинстві була моїм секретним місцем. Заспокоювала, коли я нервував. Підтримувала, коли почувався самотнім. Допомагала висловлювати радість, коли був щасливий. Надихала мою творчість та уяву, - каже письменник. - Я хотів об'єднати свою любов до музики, зображень та літератури. Створити чарівний світ із картинок, композицій та поезії для нового покоління читачів. Це бенкет одночасно для очей, вух і розуму".

"Симфонія природи" натхнена творами американського письменника Доктора Сьюза.

Український переклад здійснила Наталія Тисовська.

У США "Симфонія природи" випустили у вересні торік. Це дебютна дитяча книжка Дена Брауна. Він - автор трилерів. Зокрема 5 романів про професора симвології Роберта Ленґдона: "Янголи та демони", "Код да Вінчі", "Втрачений символ", "Інферно" та "Джерело". Виходили впродовж 2000-2017 років. Розповідають про змови і таємниці в суспільстві, історії, мистецтві, символіці. Дія зазвичай розгортається протягом 24 год.

У світі продано понад 200 млн примірників книжок Брауна. Перекладені 57 мовами.

На початку 1990-х займався музикою. Випустив кілька альбомів зі своїми піснями.

Зараз ви читаєте новину «Автор "Коду да Вінчі" написав книжку для дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі