Ексклюзиви
вівторок, 22 серпня 2006 10:24

Авраам Руссо хоче виїхати з Росії в США назавжди

Співак Авраам Руссо, на якого в Москві було здійснено замах, вирішив назавжди виїхати з Росії до Америки. Тому що боїться за життя своєї мами, дружини і майбутньої дитини, пише газета "Жизнь".

Авраам вже встиг поговорити зі своєю дружиною Морелою і колишнім продюсером Йосипом Пригожиним. Співак розповів їм про своє рішення.

Авраам Руссо не знає, хто міг в нього стріляти. Два роки тому вже був подібний прецедент з погрозами. Тоді невідомі побили співака у дворі власного будинку.

Співак кілька разів підкреслив, що не бачить більше сенсу залишатися в Росії. У Нью-Йорку у Авраама з Морелою є квартира. Руссо з дружиною мріяли, щоб їх первісток народився саме там. Співак планував пробути якийсь час поряд з дружиною і малюком, а потім повернутися назад в Росію, щоб записувати нові пісні і випускати нові альбоми. Але тепер плани музиканта змінилися.

Нагадаємо, що автомобіль Авраама Руссо обстріляли в суботу, 19 серпня. Невідомий зробив не менші шести пострілів з автомата АКС-74У по джипу Range Rover, за кермом якого сидів співак, а поряд з ним - охоронець. Руссо отримав три поранення (у стегно, гомілку і поясницю), але, не дивлячись на це, зміг збільшити швидкість і вивести машину з-під обстрілу. Проїхавши ще близько кілометра, Руссо зупинив машину і знепритомнів.

Тоді за кермо пересів охоронець. Він відвіз артиста в казино Golden Palace, де, як він знав, чергував полковник медичної служби Ігоря Маланін. Він і надав Авраму Руссо першу допомогу до приїзду лікарів.

Артиста оперували в Інституті імені Скліфосовського. У неділю Руссо все ще знаходився в "стабільно тяжкому" стані і був підключений до апарату штучного дихання.

Слідчі впевнені: найманцям не ставили завдання вбивати Руссо. У автоматі був повний боєкомплект і нападники могли просто зрешетити машину, але не зробили цього. Правоохоронці не виключають, що Аврама Руссо захочуть "добити".

Слідство розглядає декілька версій події. За однією з них, з Руссо могли зводити рахунки через особисту неприязнь - подейкують, що у нього вельми непростий характер.

Згідно з іншою версією, замах на артиста може бути пов"язаний з його комерційною діяльністю, пише Newsru.com.

Зараз ви читаєте новину «Авраам Руссо хоче виїхати з Росії в США назавжди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі