Ексклюзиви
середа, 09 березня 2011 16:12

Яворівський збирає гроші для вручення премії Шкляру

Яворівський збирає гроші для вручення премії Шкляру

Голова спілки письменників Володимир Яворівський до кінця тижня відкриє рахунок у банку і почне збирати гроші для вручення альтернативної премії Василю Шкляру.

Про це він сказав кореспонденту Gazeta.ua сьогодні під час телефонної розмови.

"Не хотів займатися цим, бо я - голова спілки письменників, а Шкляр – мій заступник. Та якщо ніхто не хоче очолити цей рух, ми за це візьмемося самі. Сьогодні поїду у спілку письменників, там зустрінемося з Василем Шклярем та Віктором Барановим, обговоримо усі нюанси. До кінця тижня віднесу у банк 300 гривень і відкрию рахунок", - сказав він.

Яворівський також розповів, що сьогодні разом з Василем Шклярем розпочинає збирати підписи лауреатів Шевченківської премії за відставку міністра освіти Дмитра Табачника.

"Ми зі Шклярем цього так не лишимо. Від сьогодні почнемо збирати підписи лауреатів Шевченківської премії за відставку міністра Табачника. Впевнений, що підпишуться Анатолій Дімаров, Юрій Мушкетик, Михайло Слабошпицький, Іван Марчук та ще багато достойників", - наголосив він.

"Ми доб'ємося відставки Табачника. А вже тоді надішлемо президентові листа з проханням внести Василя Шкляра до списку лауреатів Шевченківської премії", - додав Володимир Яворівський.

Зараз ви читаєте новину «Яворівський збирає гроші для вручення премії Шкляру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі