четвер, 30 травня 2019 11:32

"Антитіла" презентували кліп разом із британським гуртом

"Антитіла" презентували кліп разом із британським гуртом
Український гурт "Антитіла". Фото із відкритих джерел.

Український гурт "Антитіла" разом із британським гуртом, володарем Греммі TBRG Open x Clean Bandit представили відеороботу Symphony.

До "Антитіл" звернулися представники британського гурту та запропонували приєднатися до міжнародного проекту. У його рамках необхідно було створити власну українську версію відомої пісні. "Антитіла" погодилися і 2 гурти об'єдналися задля музичного експерименту в Україні, передає ТСН.

"У нас було непросте завдання – зняти кліп на пісню Symphony, оригінал якої – це світовий хіт і на YouTube має 800 мільонів переглядів. Було близько 5 ідей, із яких ми зупинилися на найсміливішій. Такий стиль знімань невластивий нашому шоу-бізнесу, у нас прийнято, щоб все було в рамках "формату", кліпи в тому числі. Але я завжди хотів показати глядачам, як виглядає процес знімань очима режисера, і яка величезна праця цілої команди людей стоїть за створенням фінального ролика. Упевнений, у багатьох зміниться сприйняття після перегляду кліпу", – поділився режисер роботи Юджин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рок і секс із аборигенами: Rammstein випустив кліп

Першими Symphony почули наживо і побачили відео прихильники гурту "Антитіла" 25 травня під час концерту на "Арені Львів". Там музиканти розпочали свій стадіонний тур містами України Hello.

Український анімаційний фільм "Мавка. Лісова пісня" вийде у прокат у Німеччині та німецькомовних країнах. Права на показ стрічки придбав німецько-австрійський дистриб'ютор Koch Films під час цьогорічного Каннського міжнародного кіноринку.

Зараз ви читаєте новину «"Антитіла" презентували кліп разом із британським гуртом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі