середа, 01 серпня 2018 12:45

"Антитіла" представили тизер нового кліпу

"Антитіла" представили тизер нового кліпу
Гурт "Антитіла" представив тизер нового кліпу. Фото: ТСН

Гурт "Антитіла" представив тизер нового кліпу на трек із майбутнього альбому Hello - "Лови момент".
Музиканти вперше показали широкій аудиторії свої сім'ї. На екранах з'явився фронтмен Тарас Тополя з дружиною Оленою (співачка Alyosha), а також усі учасники зі своїми близькими, пише ТСН.

Відео від початку до кінця пронизане метафорами. Людські стосунки стали головним меседжем кліпу. Єдність – те, без чого люди не зможуть вижити на Землі.

Музиканти вважають, що цей кліп буде найдорожчим кліпом групи. Зйомки відбувалися протягом 10 днів.
Учасники групи пройшли найважчий пішохідний туристичний маршрут України, та ще й у сезон дощів. Знімальна група у складі 20 осіб пройшла вгору по річці Чорний Черемош - це дикі місця Карпат, Чивчинські гори, що розташовані в прикордонній зоні Румунії. Варто зазначити, що через погодні умови команда була змушена двічі виїжджати на зйомки у віддалену точку.

"Заради хороших кадрів і хорошого смислу, який завжди є у нас у піснях і кліпах, ми готові працювати, долати себе, перемагати лінь, страх і йти на вершину. Бо вершина попереду ще не одна у кожного з нас", - розповів Тарас Тополя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відгонить скандалом: Dzidzio заінтригував новим фільмом

"Лови момент" - своєрідне продовження попереднього кліпу "TDME". Завершить цю серію наступна пісня з майбутнього альбому Hello, презентація якого запланована на осінь цього року.
А 2019-го група "Антитіла" планує великий стадіонний тур містами України на підтримку 6-го альбому.

Американська група Twenty One Pilots зняла в Києві кліп на пісню Nico And The Niners.

Зараз ви читаєте новину «"Антитіла" представили тизер нового кліпу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі