понеділок, 30 липня 2018 15:15

Відгонить скандалом: Dzidzio заінтригував новим фільмом

Відгонить скандалом: Dzidzio заінтригував новим фільмом
Михайло Хома знімав новий фільм "Dzidzio перший раз" у Львівському аеропорту. Фото ТОВ "ДЗІДЗЬОФІЛЬМ"

Фронтмен гурту Dzidzio Михайло Хома знімав новий фільм "Dzidzio перший раз" у Львівському аеропорту ім. Данила Галицького. Він має вийти у прокат 25 жовтня.

Зйомки уже відбулись у містечку Ходорів, на території міської лікарні, колишнього цукрового заводу та відпочинкового комплексу "Водна". Окрім того, дія фільму відбуватиметься на тлі краєвидів сіл Бортники, Дуліби, Загірочко та у церкві Преображення Господнього села Молотів, пише zaxid.net.

У мережі з'явилось уже два тізери майбутнього фільму, але його сюжет тримають у суворій таємниці.

"Маю великий секрет, який маю розповісти, бо інакше трісну на всю Україну. Кіно буде дуже ніжне і дуже гарне. Вас здивує саундтрек, здивує фільм та те, наскільки він художній. Зйомки проходили в селі, де я народився, в хаті, в церкві. В якийсь момент відчув, що я ту церкву разом з людьми очима підніму. Така енергетика мене кликала їхати знімати той фільм", - каже Dzidzio.

У таємниці тримали і ім'я режисера картини. Проте на знімальному майданчику помітитили Тараса Дроня, представника дуже тонкого, вишуканого авторського кіно.

Михайло Хома розповів, що Дронь є його другом і співпрацюють уже не вперше. Попросив його допомоги у написанні сценарію і режисурі.

На знімальному майданчику також була мама співака Галина Хома. Вона спеціально прилетіла з Португалії для участі у фільмі.

"Мама сварилась на майданчику, намагалася втрутитися в усе. Ну була такою мамою-мамою. Але вона дуже добре знялася. Знімалася вона на "материнських" засадах. Але якщо я щось зароблю, то їй заплачу гонорар, як іншим артистам", - розповів Dzidzio.

Хома вважає, що фільм є нестандартним: "це буде комедія, але глядачі будуть і плакати, і сміятися".

Також артист пообіцяв, що у фільмі буде нова пісня, яка потрапить у ротацію на початку осені.

"Для мене фільм є особливим, бо я відкриваю у собі якісь інакші сторони. Людям буде цікаво, адже їх треба дивувати і, думаю, що ми цим фільмом їх здивуємо. Сподіваюся, що в нас з'являться нові глядачі, не лише традиційні фанати Dzidzio, а й ті, хто ставиться до мене скептично".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дзідзьо озвучив бога в соціальному ролику

У роботі над картиною задіяні володарі національної кінопремії "Золота дзиґа" актриса Ніна Набока ("Припутні") та звукорежисер Сергій Степанський ("Стрімголов").

"Думаю, що фільм стане фільмом нагород. Він є художнім, у ньому дуже гарні локації, які ще не використовувались. Є гарна пісня. Я такого наробив перед камерою, що відгонить скандалом, але я до нього готуюсь".

Він наголосив, що має плани і далі працювати в кіно. На всі запитання щодо сюжету відповів: 25 жовтня на всіх екранах країни.

Комедію "DZIDZIO Контрабас" режисера Олега Борщевського уперше показали на телеекранах 1 січня 2018 року о 22:15.

Понад 310 тис. глядачів та більше як 22 млн грн стрічка зібрала в українському прокаті. На сьогодні вона вважається найуспішнішою серед вітчизняних фільмів 2017 року.

Зараз ви читаєте новину «Відгонить скандалом: Dzidzio заінтригував новим фільмом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі