Ексклюзиви
пʼятниця, 15 грудня 2017 14:04

Ані Лорак звинуватили у крадіжці ідей Тіни Кароль

Українська співачка Ані Лорак, яка в новорічну ніч розважатиме росіян, презентувала кліп "Новый бывший". Користувачі мережі помітили його подібність із недавнім відео Тіни Кароль "Я не перестану". Звинуватили виконавицю і режисера відео Алана Бадоєва в плагіаті.

"На стиль Тіни Кароль дуже схоже.... кліп теж змальовано з неї", - написала Марина Новак.

Автор: obozrevatel.com
 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців номінували на американську музичну премію

Автор: obozrevatel.com
 

"Мені теж так здалося. Кілька дівчат схожих на неї спиною, чоботи-панчохи ... Є щось спільне", - написала Дуся Марковкіна.

2012 року режисера Алана Бадоєва звинуватили у плагіаті через ролик на пісню Тіни Кароль "Ніжно". У ньому співачка повторює образ американки Мадонни в кліпі Girl Gone Wild.
"Кадр з кліпу Тіни Кароль ми зняли місяць тому, - написав тоді Бадоєв, - Показую, щоб не говорили, що плагіат на Mадонну! Добре, що хоч дії зовсім різні, хоча пісні і суть про те ж - жінка в розпачі".

Українська співачка Ані Лорак, яка веде активну гастрольну діяльність в Росії, виклала фото зі зйомок новорічного шоу на українському телеканалі.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак звинуватили у крадіжці ідей Тіни Кароль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі