середа, 11 вересня 2013 10:24

Анджеліна Джолі знімає правдиву історію про льотчика, який 47 днів виживав серед моря

Анджеліна Джолі знімає правдиву історію про льотчика, який 47 днів виживав серед моря
Фото: filmpro.ru

Через два роки після дебюту в режисурі із стрічкою "У краю крові і меду" Анджеліна Джолі приступила до зйомок свого нового фільму. Для цього разом зі своїми дітьми вона прилетіла до Австралії.

Анджеліна Джолі взялася за екранізацію книги Лори Хілленбранд "Незломлений", що розповідає правдиву історію учасника Олімпійських ігор 1936 року, льотчика і героя війни Луї Замперіні. Під час військових дій його літак був збитий, сам Дзамперіні вижив, але провів 47 днів у ворожих водах, після чого був узятий японцями в полон.

Адаптувати цей сюжет Джолі довірила братам Коенам, що одержали в 2008 році "Оскар" за адаптований сценарій фільму "Старим тут не місце" і в 1997 році - за оригінальний сценарій до "Фарго".

Головну роль у фільмі виконає 23-річний Джек О'Коннелл, також у фільмі зайняті Донал Глісон і Фін Уіттрок. Зйомки картини почалися 1 вересня в Австралії.

Перший фільм Джолі в якості режисера - військова драма про любов серба і боснійської мусульманки "У краю крові і меду" - неоднозначно була прийнята як критиками, так і глядачами. Серби, які бачили картину, заявили, що Джолі відкрито симпатизує боснійцям, в той час, як самі серби постають у її стрічці про югославський конфлікт в якості головних лиходіїв.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі знімає правдиву історію про льотчика, який 47 днів виживав серед моря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі