вівторок, 17 серпня 2010 16:58

Анджеліна Джолі не вірить, що їй по зубах роль Мерілін Монро

Анджеліна Джолі не вірить, що їй по зубах роль Мерілін Монро

Голлівудська зірка Анджеліна Джолі може зіграти легендарну діву п'ятдесятих Мерілін Монро в екранізації роману "Життя і думки тер'єра Мафа і його подруги Мерілін Монро", заявив газеті Times автор книги, шотландський письменник Ендрю О'Хаган.

Розповідь в романі ведеться від імені мальтійського тер'єра Мафа (повне ім'я - Мафія), якого Мерілін отримала в подарунок від Синатри в 1960 році. Актриса не розлучалася з Мафом ні на хвилину - вона брала його з собою в ресторани, на зйомки, на примірки, на прийом до президента Кенеді і навіть на шлюборозлучний процес з Артуром Міллером. Таким чином, собака стає свідком і літописцем декількох важливих подій початку 60-х років.

Розмови про екранізацію ведуться вже декілька місяців. Ім'я режисера поки не називається, але раніше вже з'являлися повідомлення про те, що роль Мерілін дістанеться Скарлетт Йоханссон. Проте в понеділок О'Хаган заявив, що головну героїню, швидше за все, зіграє Анджеліна Джолі, а Френка Синатру - Джордж Клуні.

Разом з тим, сама Анджеліна заявила британському агентству BANGShowbiz: "Я не упевнена, що найкраще її можу зіграти саме я", а потім з посмішкою додала, що повинна спершу обговорити цю пропозицію з Клуні, який дружить з батьком її дітей Бредом Піттом.

Джолі зізналася, що зйомки її попереднього фільму, "Солт", виявилися дуже виснажливими і їй потрібна пауза.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі не вірить, що їй по зубах роль Мерілін Монро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі