четвер, 27 липня 2017 13:10

Американці знімуть серіал про катастрофу на Чорнобильській АЕС

Американці знімуть серіал про катастрофу на Чорнобильській АЕС
Телеканал НВО зніме міні-серіал про катастрофу на Чорнобильській АЕС Фото: РАЗОМ Media Group

Американський телеканал НВО, відомий своїм серіалом "Гра престолів", зніме міні-серіал про катастрофу на Чорнобильській АЕС.

Зйомки 5-серійного фільму почнуть навесні 2018 року в Латвії. Головним героєм серіалу буде вчений, призначений Кремлем розслідувати причини трагедії на АЕС, пише АР.

Його роль зіграє британський актор Джаред Гарріс. Він найбільш відомий за ролями Лейна Прайса в телесеріалі "Божевільні", доктора Девіда Джонса в телесеріалі "Грань" і професора Моріарті в детективному бойовику Гая Річі "Шерлок Холмс: гра тіней".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Герой "Гри престолів" притягнув на заклання свою племінницю

26 квітня 1986 року на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної станції стався вибух, який став причиною однієї з наймасштабніших техногенних катастроф у світовій історії.

Режисер Мирослав Слабошпицький зняв фільм "Люксембург". Це нео-нуар з декораціями сучасного Чорнобиля. Його герої - люди, які працюють у чорнобильській зоні відчуження.

Зараз ви читаєте новину «Американці знімуть серіал про катастрофу на Чорнобильській АЕС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі