вівторок, 25 квітня 2017 21:45

Амадор Лопес танцюватиме з дітьми-сиротами

Амадор Лопес танцюватиме з дітьми-сиротами
В місті Мукачево пройде Міжнародний конкурс-фестиваль "Empire of talents" Фото: BRAVA PRODUCTION

З 29 квітня по 2 травня пройде Міжнародний конкурс-фестиваль дитячого, юнацького та молодіжного мистецтва "Empire of talents" в місті Мукачево.
У фестивалі візьме участь 1000 учасників віком від 3-х до 35 років з 12 областей. Продемонструють майстерність у таких жанрах: вокал та вокальні колективи, хореографія та хореографічні колективи, інструментальна музика, театральне мистецтво, театри мод, мажоретки, моделінг.

Участь у фестивалі візьмуть також і діти-сироти, інваліди, діти з багатодітних та малозабезпечених сімей, а також із сімей бійців АТО.

"Родзинкою цього фестивалю стане його зіркове журі. До Мукачева завітають Амадор Лопез, Олег Серафін, Зінаїда Варі, Наталія Бучинська, Тимофій Нагорний, Юрій Фальоса, Андрій Князь. Також деякі члени журі порадують гостей свята своїми виступами під час Гала-концерту. У рамках фестивалю пройде масштабний флешмоб та майтер-клас Амадора Лопеса, творчі зустрічі та екскурсії мальовничими місцями Закарпаття. Також з 29 травня по 2 квітня у Мукачеві відбудеться гастрономічний фестиваль "Огинь і мнясо", тож гостям міста пощастить у цей період не тільки почути голоси талановитих дітей та молоді, але й скуштувати безліч смачних страв", - каже організатор Борислава Білоцерківська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Центром столиці бігатимуть персонажі з коміксів

Усі учасники та переможців конкурсу-фестивалю отримають нагороди та подарунки, серед яких: кубки, зйомка відео кліпу від "Felix video", плеєри, солодкі подарунки, аранжування від Вадима Бартошика, фотосесії від Наталі Боднар, Марини Гарапко, Андрія Акатьєва. Організатором конкурсу стала громадська організація "Імперія мистецтв" та продюсерський центр "BRAVA PRODUCTION".

4-5 червня у місті Тульчин Вінницької області пройде Міжнародний фестиваль "Operafest - Tulchyn!" . Захід в Україні проведуть вперше, він буде безкоштовним.

Зараз ви читаєте новину «Амадор Лопес танцюватиме з дітьми-сиротами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі