Ексклюзиви
неділя, 07 квітня 2019 09:00

Алісія Вікандер знялася у кліпі про життя жінки

Автор: elquintobeatle.com
  Шведська акторка Алісія Вікандер грає головну роль у кліпі американського рок-гурту The National. Зображує жінку на різних етапах її життя
Шведська акторка Алісія Вікандер грає головну роль у кліпі американського рок-гурту The National. Зображує жінку на різних етапах її життя

Американський гурт The National випустив кліп на пісню Light Years. Головну роль зіграла оскароносна шведська акторка Алісія Вікандер. Композиція ввійде до восьмого альбому колективу - I Am Easy to Find.

Чорно-біле відео показує життя жінки, починаючи з її дитинства та юності і продовжуючи створенням сім'ї, народженням дитини і втратою близьких.

"Алісія Вікандер здатна передати так багато тільки очима й мовою тіла, - пише для американського ресурсу Uproxx музична критикиня Хлоя Гілке. - Попри те, що мейкап та одяг акторки дуже прості впродовж усього відео, вона все ж переконливо грає і дитину, і літню жінку".

Кліп складається з кадрів майбутнього 24-хвилинного короткометражного фільму I Am Easy to Find, що стане доповненням до однойменного альбому. Стрічку зняв режисер Майк Міллс, постановник трагікомедії "Жінки XX століття".

Реліз альбому I Am Easy to Find відбудеться 17 травня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гурт The Hardkiss представив кліп на пісню "Серце"

Гурт The National був заснований 1999 року в Нью-Йорку музикантами з міста Цинциннаті, штат Огайо. Працюють у жанрі інді-рок. Перший альбом під назвою The National випустили 2001 року. Сьомий, Sleep Well Beast, торік отримав премію "Греммі" за найкращий альтернативний альбом. 2013-го чотири альбоми колективу ввійшли до списку 500 найкращих за всю історію за версією британського музичного журналу New Musical Express. Також The National виконали композицію The Rains of Castamere в серіалі "Гра престолів".

Алісія Вікандер зіграла у фільмах "Королівський роман", "Анна Кареніна", "Ex Machina", "Розкрадачка гробниць: Лара Крофт". 2016 року здобула премію "Оскар" за роль данської художниці Герди Вегенер у біографічній драмі "Дівчина з Данії".

Зараз ви читаєте новину «Алісія Вікандер знялася у кліпі про життя жінки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі