пʼятниця, 02 липня 2010 08:51

Олександр Рибак викупив у Меладзе пісню

Олександр Рибак викупив у Меладзе пісню

Переможця "Євробачення-2009" Олександра Рибака знову звинуватили в плагіаті: його нова пісня 5000 Letters з альбому No Boundaries (2010) як дві краплі води схожа на відому композицію Валерія Меладзе "Як ти красива сьогодні". Але виявляється, Рибак не вкрав пісню у Меладзе, а купив її.

Як повідомив глава Universal Music Russia Дмитро Коннов, у новому альбомі Рибака No Boundaries пісня 5000 letters дійсно написана на музику Костянтина Меладзе, проте співак викупив права на виконання цієї пісні у "Першого музичного видавництва", що представляє інтереси композитора. Англійський текст написав сам Олександр Рибак в співавторстві з Томасом Уернісом.

Нагадаємо, це вже не вперше, коли норвезького виконавця білоруського походження звинувачують в плагіаті. У травні Рибаку була присуджена премія за найбільш сумнівні досягнення в сфері шоу-бізнесу "Срібна калоша". Його композиція "Я не вірю в чудеса" з саундтреку до фільму "Чорна блискавка", яка поки не увійшла ні до одного релізу, нагадала членам журі хіт "I Don't Want to Miss а Thing" групи Aerosmith.

NEWSru.com

Зараз ви читаєте новину «Олександр Рибак викупив у Меладзе пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі