Ексклюзиви
четвер, 03 жовтня 2019 18:04

Актор-ветеран АТО зніметься в патріотичному бойовику про добровольців

Актор-ветеран АТО зніметься в патріотичному бойовику про добровольців
У 2021 році вийде серіал про ветена АТО. Фото: fakty.com.ua

Український телеканал ICTV зніме екшн-серіл під назвою "Доброволець" з актором-ветераном АТО Олегом Шульгою у головній ролі.

У центрі сюжету патріотичної стрічки - доброволець Дмитро, який повертається додому з фронту. Він виявився єдиним, хто вижив після обстрілу ворожими військами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наші котики": з'явився трейлер неполіткоректної комедії про Донбас

Боєць намагається знову адаптуватися до життя на мирній території не зважаючи на травми. Ветеран продовжує рятувати людей навіть за межами фронту. У Києві готується теракт та колишній атовець робить все, щоб врятувати столицю від вибуху.

Продюсувати стрічку буде Іванна Дядюра та Ігор Кондратюк. Усього заплановано 8 серій бойовика, прем'єра якого відбудеться в 2021 році на ICTV.

"Саме через головного героя проходить тема життя після війни. До нього весь час повертаються спогади про бойові дії і, особливо, про той жахливий момент, коли він втрачає своїх побратимів. Провину за те, що трапилося він покладає на себе. І тільки потреба діяти, вирішувати безліч питань, пов'язаних з безпекою рідних, побічно його лікують і рятують від посттравматичного синдрому", - прокоментував сюжет серіалу режисер Ахтем Сеітаблаєв.

Актор Олег Шульга раніше знімався в серіалі "Нюхач" на телеканалі ICTV, фільмі "Червоний", а також втілив головну роль у фільмі "Позивний Бандерас". Актор театру і кіно брав участь в АТО у 2014-2015 роках, тому роль в новій стрічці для нього буде автобіографічною.

Зараз ви читаєте новину «Актор-ветеран АТО зніметься в патріотичному бойовику про добровольців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі