понеділок, 27 лютого 2012 10:59

Актор з "Артиста" розцілував дружину і пса на врученні "Оскара"
33

Камерон Діаз
Фото: Фото: Reuters
Бред Пітт та Анжеліна Джолі
Колін Фірт і Лівія Джиуджиолі
Том Круз і Кеті Холмс

Церемонія вручення найпрестижніших нагород у світі кіно, відома як ніч "Оскара", відкрилася в Лос-Анджелесі 27 лютого. Гості, посміхаючись, пройшли по червоній доріжці, в театрі Kodak. Тільки одних номінантів зібралося сьогодні близько 1,5 тисячі.

Першою з'явилася Октавія Спенсер, номінована на "Оскара" за роль другого плану у фільмі "Прислуга". Вона обрала сукню молочного кольору, яка тяглася по землі, щоб змінити імідж служниці на роль цариці балу.

З номінанток в найпрестижнішій категорії "краща головна роль" першою з'явилася Руні Мара, яка зіграла у фільмі "Дівчина з татуюванням дракона". Вона вийшла без татуювань і пірсингу з гладко зачесаним волоссям, з низьким чубчиком, в сукні від Givenchy зі складками в області ліфа.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кращим фільмом року визнали "Артиста"

Головний модний критик церемонії Ніна Гарсія заявила, що вона в захваті від цього стилю "а-ля Одрі Хепберн". Тим більше, що його продемонструвала "дівчина-панк" (за роллю у фільмі).

Суперниці Мари по номінації також постаралися - Віола Девіс під зелену сукню додала волоссю рудого кольору. Блондинка Мішель Вільямс з французькою зачіскою з'явилася в червоній шифоновій сукні. Відсутність сережок компенсували діамантові пряжки на талії.

Яскраво вступила на доріжку Міла Йовович з дещо вінтажним іміджем, немов створеним під враженням від фільму "Артист".

"Я хотіла щось сяюче, але не занадто", - пояснила актриса і модель задумку своєї білої в бісер сукні з одним голим плечем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жан Дюжарден отримав "Оскар" за кращу чоловічу роль

Схоже, "колір невинності" обрали для нинішнього свята багато діви Голлівуду. Вихід зазвичай дає можливість оцінити зовнішні дані зірок, які намагаються в цю ніч "стрибнути вище голови", і в своїх намаганнях часом перебираючи міру.

Ніч "Оскара" транслювався в прямому ефірі телеканалу ABC у 225 країнах світу.

В ході церемонії вручення "Оскара" стрічка "Артист" французького режисера Мішеля Хазанавічуса визнана кращим фільмом. Ця перемога стала для фільму п'ятою з 10 номінацій. Жан Дюжарден отримав "Оскара" в номінації "кращий актор" за роботу у фільмі "Артист".

Кращою жіночою роллю кіноакадемія визнала роботу Меріл Стріп у фільмі "Залізна леді". Серед сценаристів переможцем "Оскара" став Вуді Аллен з фільмом "Північ у Парижі".

Зараз ви читаєте новину «Актор з "Артиста" розцілував дружину і пса на врученні "Оскара"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі