четвер, 01 березня 2012 10:42

Актор Олексій Серебряков емігрував до Канади: "Хам переміг"

Актор Олексій Серебряков емігрував до Канади: "Хам переміг"

Відомий російський актор Олексій Серебряков перевіз свою сім'ю до Канади, побоюючись змін в Росії після президентських виборів.

Про це він повідомив в інтерв'ю газеті Аргументи і факти.

На питання, подався він у еміграцію чи ні, Серебряков відповів: "Можна сказати і так". Він додав, що хоче, щоб його діти росли і виховувалися в принципово іншій ідеології і розуміли, що можуть цінуватися знання і працьовитість.

"Не обов'язково штовхатися ліктями, грубіянити, бути агресивними і боятися людей. Вулична ідеологія цивілізованої країни - це доброзичливість і терпимість, те, чого так бракує в Росії. На жаль, тут, як би я їх ні охороняв і ні ізолював, від хамства та агресії не захистиш. Це у повітрі. Хам переміг", - сказав актор.

Він розповів, що думав про переїзд давно, а останньою краплею стали літні пожежі 2010 року. "І справа навіть не в смозі, а в тому, що влада не попередила про необхідність евакуювати хоча б дітей, оскільки суспензії, що наповнюють смог, невідворотньо відкладаються в легенях", - зазначив Серебряков.

Він сказав, що дуже боїться того, що може трапитися 5 березня, на наступний день після президентських виборів. "Машина запущена, і, як би чесно не пройшли вибори, обов'язково знайдеться чимало тих, хто буде кричати про їх нелегітимність. Війна компроматів, провокації, цькування - все це огидно і створює надмірну напруженість", - підкреслив актор.

На закінчення він додав, що "втік, не витримавши" життя в Росії.

Президентські вибори в Росії відбудуться 4 березня. Раніше Путін висловив упевненість у своїй перемозі. Згідно з офіційними даними, більше половини росіян - 53,5% - готові проголосувати саме за нього.

Народний артист Росії Олексій Серебряков почав кар'єру в 13 років. На даний момент він - один з найбільш популярних і високооплачуваних російських артистів.

Зараз ви читаєте новину «Актор Олексій Серебряков емігрував до Канади: "Хам переміг"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі