понеділок, 03 липня 2017 15:28

Активіст назвав слова Білик про вимагання грошей брехнею

Активіст назвав слова Білик про вимагання грошей брехнею
Активіст Сергій Стерненко назвав слова співачки Ірини Білик брехнею Фото: Ivona - bigmir)net

Екс-лідер одеського осередку "Правого сектора" Сергій Стерненко, який був ініціатором протесту проти виступу Ірини Білик в Одесі, відреагував на заяву, яку озвучила співачка у телеефірі.

На своїй сторінці e Facebook Стерненко назвав слова Білик брехнею. Зазначив, що був проти її концерту в Одесі через відвідування нею окупованого Криму, регулярних публічних візитів до Москви, а також виступи в Кремлі.

"Мені особисто пропонували в той вечір зайти до ресторану і поспілкуватись, але я відмовився. Зауважив, що це можливо, тільки якщо буде присутня преса. Власницю ресторана це не влаштувало. Розмови відбувались на вулиці. Свідками цьому є багато журналістів. Якщо Білик володіє такою важливою інформацією про вимагання грошей, що є злочином, то чому не звернеться в поліцію та не озвучить імена і прізвища? Відповідь проста. Тому що їх немає", - пише Сергій Стерненко

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я дуже люблю Україну" - Білик пояснила, чому їздила Москву й Крим

Раніше Ірина Білик заявила, що люди, які хотіли зірвати її концерт, вимагали від неї гроші.

"Під час давання коментаря Білик постійно відводить очі, у момент фрази про саме гроші вона характерно зводить погляд вниз, на свою руку. Це свідчить про невпененість у словах і каже про одне - вона бреше", - пише Стерненко.

Ірина Білик 8 червня провела концерт в Одесі. Раніше повідомляли, що його можуть скасувати. Перед рестораном, у якому мав пройти захід, зібралися дві групи людей. Одна з них була за проведення концерту, інша проти. Противники концерту спробували прорватися до зали через 15 хв. після початку виступу. Їх зупинила поліція.

Зараз ви читаєте новину «Активіст назвав слова Білик про вимагання грошей брехнею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі