пʼятниця, 09 червня 2017 12:25

"Я дуже люблю Україну" - Білик пояснила, чому їздила Москву й Крим

"Я дуже люблю Україну" - Білик пояснила, чому їздила Москву й Крим
Співачка Ірина Білик вперше прокоментувала відвідування анексованого Росією Криму Фото: star.korupciya.com

Співачка Ірина Білик уперше прокоментувала свій скандальний концерт на відкритті ресторану і відвідування анексованого Росією Криму.

Артистка розповіла, чому їздить до Москви і чому була в Криму. 12 серпня 2015 року відвідувала анексований півострів, заїхавши з території РФ.

"Так, іноді я їжджу в Москву до Аслана - мого чоловіка й батька мого молодшого сина. Але концертів там у мене не було. Але ж стверджують, що я виступала в Кремлі на ювілеї Людмили Гурченко. І ще в Криму, куди я приїхала на весілля подруги, а нібито сиділа в журі на "Новій хвилі". Невже сьогодні, коли у кожного є телефон з відеокамерою, після виступів на таких великих заходах не залишилося б жодної фотографії та жодного відео, де я співаю на сцені? Я дуже люблю Україну, всіх своїх українських слухачів. Хочу дарувати їм свої пісні, свою любов і не бути замішаною у всій цій брехні і вигаданих плітках", - каже Білик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сутички на концерті Білик: відкрили дві кримінальні справи

За її словами, про плани активістів зірвати концерт дізналася від близьких і друзів.

"Коли я була в дорозі, мені почали дзвонити і писати знайомі, друзі, близькі. Говорили, що бачили повідомлення в соціальних мережах, що переживають. Пропонували скасувати концерт. Але як я могла не виступити перед тими людьми, які прийшли до мене і хочуть слухати мою музику?" - сказала Білик сайту ТСН.

Зірка додала, що коли активісти зібралися біля ресторану і спровокували бійку, вона найбільше переживала за юних слухачів.

"Я переживала не за себе, а за публіку, яка прийшла на мій виступ. Особливо за мам з маленькими дітьми. Після того, як я вдруге стала матір'ю, моє ставлення до дітей стало надзвичайно трепетливим", - сказала Ірина.

Напередодні концерту радник начальника одеської поліції Руслан Форостяк написав у Facebook, що концерт Ірини Білик скасували. Захід відбувся і супроводжувався сутичками між протестувальниками і поліцією.

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже люблю Україну" - Білик пояснила, чому їздила Москву й Крим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі